Evenimentul Zilei > Actualitate > Poliţia a dat de mama lui Michael Jackson
Poliţia a dat de mama lui Michael Jackson

Poliţia a dat de mama lui Michael Jackson

După ce a fost dată dispărută, Katherine Jackson a vorbit cu poliţiştii din Los Angeles şi i-a informat că "este în regulă şi se află cu un membru al familiei", potrivit unor surse din poliţia din Los Angeles.

Potrivit presei americane, Katherine s-ar afla în Arizona, împreună cu fiica ei, Rebbie. Totuşi, autorităţile încă fac cercetări, pentru a afla motivul pentru care ea a fost dată dispărută.
"Katherine Jackson se pare că se află alături de membri ai familiei. Sâmbătă seară, un alt membru al familiei a declarat că nu poate vorbi cu ea şi că este îngrijorat pentru starea ei de sănătate. Ofiţerii noştri continuă eforturile de a o găsi şi de a o ruga să contacteze autorităţile", a fost declaraţia oficială dată de poliţiştii din Los Angeles.
Fratele lui Michael, Jermaine Jackson a ţinut, ieri, să explice de două ori ce s-a întâmplat. "Nimeni nu este oprit, dacă vrea să vorbească cu mama. Ea e o femeie de 82 de ani, care urmează sfatul medicului şi se odihneşte şi se relaxează, departe de telefoane şi computer. Toată lumea din familie ştie asta, dar e de datoria mea să mă asigur că şi cei din afara familiei ştiu că mama e bine", a scris el pe Twitter.
Totuşi, Sandra Ribera, avocata lui Katherine Jackson, a declarat că cei trei copii ai lui Michael sunt îngrijoraţi şi că nu reuşesc să afle unde este bunica lor, iar raportul depus la poliţie a fost făcut din îngrijorare. "Prince, Paris şi Blanket sunt lumina ochilor lui Katherine Jackson şi viceversa", a declarat Ribera.
Ultima oară când nepoţii şi-au văzut duminica a fost pe 15 iulie, iar atunci ea avea o stare a sănătăţii bună.
Sursa: TMZ
CITEŞTE ŞI: A dispărut mama lui Michael Jackson

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.