În urmă cu o lună, actorul George Burcea a decis să părăsească căminul conjugal, după ce Andreea Bălan a confimat zvonul despărțirii dintre ea și soțul ei.

Se pare, însă, că toate planurile i-au fost date peste cap lui Burcea după noile măsuri luate de autorități în lupta cu pandemia de coronavirus și nu îi merge tocmai bine nici pe plan profesional.

După ce a plecat din casa în care locuia cu Andreea și cele două fetițe pe care le au împreună, acesta s-a mutat la un prieten și avea planuri mărețe. Acesta se gândea să strângă bani din spectacole pentru a-și închiria un apartament unde să locuiască singur. Dar pentru că toate spectacolele de teatru au fost suspendate după anunțarea stării de urgență în România, actorul George Burcea nu mai încasează niciun ban.

Mai mult decât atât, fostul partener de viață a Andreei Bălan ar fi participat recent la un casting pentru un film românesc care urmează să fie difuzat de Antena 1, pe care l-a și luat de altfel. Burcea ar fi semnat un contract generos cu postul de televiziune și cu toate că filmările au început deja, acestea au fost suspendate pe o perioadă nedeterminată din cauza situației pe care o traversează țara noastră în prezent.

Necazurile actorului nu se opresc, însă, aici. Acesta nu poate divorța de mama copiilor lui din cauza pauzei instanțelor judecătorești și colac peste pupăză, el nu își poate vedea nici fetițele, pentru a le proteja împotriva virusului.

„În ultima perioadă, datorită izolării la domiciliu, Andeea și George au început să comunice mai mult la telefon de dragul fetelor. El îi cere Andreei poze cu cele mici, sună și vrea să le audă, uneori sună și cu video pentru a le vedea. Fiecare se obișnuiește cu situația încetul cu încetul și vor îngropa securea războiului”, au declarat surse din anturajul celor doi pentru Impact.ro