Piedone, nostalgic la Rahova: E vremea grătarelor lui 1 Mai. Pentru mine vine luna năpastei

Piedone, nostalgic la Rahova: E vremea grătarelor lui 1 Mai. Pentru mine vine luna năpastei Cristian Popescu Piedone. Sursa foto: INQUAM_Photos

Pe 12 mai 2022, Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 4 ani de închisoare în Dosarul Colectiv. Fostul edil al Sectorului 5 își ispășește pedeapsa la Penitenciarul Rahova. De după gratii, Piedone a transmis un mesaj de 1 Mai.

Cristian Popescu Piedone se află în închisoare, după ce Curtea de Apel l-a condamnat pentru abuz în serviciu. Fostul edil are de ispășit o pedeapsă de patru ani de închisoare în urma tragediei din clubul Colectiv, care se afla pe raza sectorului în care, la acel moment, era primar, respectiv Sectorul 4. Piedone le-a transmis un mesaj tututor românilor cu ocazia zilei de 1 Mai. În plus, el insistă că este nevinovat și că a fost închis pe nedrept. Piedone a transmis că pentru el urmează o lună foarte grea deoarece în mai se va împlini un an de când se află în închisoare. „Dragilor, vă îmbrățișez și vă iubesc așa cum știu! Pentru mine... vine luna năpastei. Luna când m-au luat și m-au închis dincolo de Voi. Curând... se face anul de când zac condamnat NEVINOVAT... Dar... am înțeles că așa mi-a fost hărăzit! Sau... așa mi-a fost sortit, stabilit, decis.”, a transmis fostul primar din spatele gratiilor.

Ce le-a transmis Cristian Popescu Piedone tuturor românilor

Fostul primar al sectorului 5 a continuat prin a spune că judecătorii care l-au condamnat la închisoare i-au „batjocorit” cariera și au provocat multă suferință în familia sa. Fostul edil a dezvăluit că și-ar fi dorit ca de 1 Mai să fie și el alături de familie și pritenii săi. El avut și un mesaj pentru toți românii. Piedone i-a rugat să închine un pahar și pentru el.

„Regret că mi-au înlăcrimat familia, mi-au îndurerat soția, copiii, nepoții, mi-au batjocorit cariera, mi-au răpus visurile! V-ați făcut fiecare dintre. Voi o părere despre ce și cum, despre cine și de ce. Știu... e vremea grătarelor lui 1 mai! Mi-ar fi plăcut să stau la taclale și-un vin bun cu familia și prietenii. Vine 1 mai și fiecare îl cinsteste cu grătar, cum e tradiția in România Mare.  Vă urez sănătate, distracție plăcută și poftă bună! Închinați un pahar pentru Piedone! Cu respect, Piedone NEVINOVAT”, a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook.