Petiţie în atenţia lui Crin Antonescu: "NU sunt mort şi NU am votat la referendum. Sunt VIU şi trăiesc în România"

Petiţie în atenţia lui Crin Antonescu: "NU sunt mort şi NU am votat la referendum. Sunt VIU şi trăiesc în România"

Crin Antonescu, încă preşedinte interimar al ţării, şi-a manifestat dubiile că românii care n-au fost la referendum ar fi în viaţă. Dacă cei 53% care n-au votat nu ar fi vii, nu ar fi suficienţi bani la bugetul României din care să i se asigure salariul, diurnele, benzina pe care o consumă şi şoferul personal. Accesaţi petiţia EVZ şi semnalaţi-i şefului PNL că existaţi şi că aveţi drepturi.

Crin Antonescu, preşedintele PNL, a declarat cinic, aseară, că nu ştie dacă românii absenţi, cei care au boicotat referendumul pentru demiterea preşedintelui României, mai sunt în viaţă: "Nu ştim dacă mai sunt în viaţă toţi, dacă mai au cetăţenie română toţi".

Crin Antonescu a mai spus că nu are dubii, că este sigur că sunt în viaţă, doar în privinţa celor care au fost la referendum: "8,5 milioane de alegători sunt în viaţă, s-au pronunţat, sunt reali şi au putut fi număraţi".

În continuare şi-a manifestat preocupările doar faţă de cei care au votat: "Ei nu vor înceta să fie apăraţi, pentru că în numele lor se face politică în faţa oricăror descurajări şi abuzuri".

Ne puteți urmări și pe Google News

Prin această petiţie încercăm să-i atragem atenţia lui Crin Antonescu asupra tuturor celor care au boicotat acest referendum, dar care sunt vii, muncesc, plătesc impozite, asigură educaţia copiilor lor, îşi îngrijesc bătrânii din familie, fac tot ce le stă în putere pentru a rămâne demni oricât de grea le este viaţa şi oricât de prost condusă ar fi această ţară. Această petiţie îi atrage atenţia şefului PNL asupra tuturor celor care au boicotat referendumul, dar sunt cinstiţi, nu încalcă legile ţării şi care fie nu împărtăşesc opiniile politice ale lui Crin Antonescu, fie nu sunt interesaţi de politică. Aceştia au exact aceleaşi drepturi de a fi apăraţi de abuzuri ca şi cei care au fost la referendum. Pentru că în faţa legii şi a instituţiilor create să-i apere, toţi cetăţenii sunt egali. 

Sunt foarte mulţi cetăţeni români de etnie maghiară care au boicotat referendumul. Se estimează că în judeţele Harghita, Covasna şi Mureş n-a votat la referendum decât minoritatea română. Dar maghiarii din România muncesc cot la cot cu românii şi plătesc exact aceleaşi impozite ca şi românii. Eforturile lor de zi cu zi şi planurile lor de viitor legate de traiul în această ţară nu pot fi puse la îndoială de un lider de partid. Pentru că ei sunt vii şi trăiesc în România!

Mai sunt circa 2 milioane de români în afara graniţelor ţării care nu participă, în mod tradiţional, la scrutinurile electorale, decât într-o proporţie foarte mică. Dar asupra acestor români nu pot exista dubii că nu sunt în viaţă. Ei trimit miliarde de euro în ţară, contribuie semnificativ la firava creştere economică a României, îşi întreţin familiile de aici, îşi plătesc în continuare taxele şi impozitele pe proprietăţi şi încearcă să găsească o soluţie salvatoare acolo unde alte economii încă mai oferă locuri de muncă, decât să stea în ţară şi să fure sau să omoare pentru a-şi asigura traiul. Pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu a votat 40% din totalul cetăţenilor cu drept de vot. Restul românilor, însemnând 60%, au votat împotrivă, şi-au anulat votul sau nu au venit la vot. Ei sunt o majoritate şi toţi sunt vii, muncesc şi plătesc impozite din care sunt asigurate cheltuielile bugetare. Din contribuţiile celor care nu au venit la vot este plătit salariul de parlamentar al lui Crin Antonescu, diurnele sale, fondurile de protocol, benzina de la maşina de serviciu cu care circulă şi salariul şoferului său personal. Dacă n-ar fi în viaţă cei care n-au venit la vot, n-ar fi putut plăti pentru atât de multe lucruri.

Dacă eşti VIU, semnalează-i acest lucru lui Crin Antonescu, ca să te ia în calcul în planurile sale pentru România. Dacă eşti VIU, cere-i lui Crin Antonescu să-ţi respecte opinia, chiar dacă este diferită de a lui. Cere-i să-ţi recunoască drepturile chiar dacă tu nu-i respecţi pe politicieni şi nu te interesează politica. Dă-i un semn lui Crin Antonescu, să ştie că exişti şi că ai drepturi! Semnează aici petiţia EVZ în atenţia lui Crin Antonescu!