Evenimentul Zilei > Social > Peste 200.000 de elevi s-au luptat pentru premiile Carrefour. Azi s-au decis câştigătorii excursiilor la Disneyland Paris
Peste 200.000 de elevi s-au luptat pentru premiile Carrefour. Azi s-au decis câştigătorii excursiilor la Disneyland Paris

Peste 200.000 de elevi s-au luptat pentru premiile Carrefour. Azi s-au decis câştigătorii excursiilor la Disneyland Paris

Zarvă mare, glasuri şi râsete de copii - joi dimineaţă la hipermarketul Carrfour Militar din Capitală. Pe pereţi - sute de desene şi picturi care înfăţişează un Moş Crăciun încărcat cu daruri. Aceeaşi atmosferă a fost în alte 15 hipermarketuri Carrefour din ţară, cu ocazia desemnării căştigătorilor unui megaconcurs de desene organiazat în aproape 700 de şcoli.

Într-o sală de la etajul I al clădirii Carrefour din Militari, câteva zeci de copii, însoţiţi de părinţi, bunici sau dascăli se foiesc nerăbdători în scaune.
Cu toţii, alături de mulţi alţi copii din 16 oraşe ale ţării au participat la ediţia cu numărul 20 a concursului de desene de Crăciun organizat de lanţul de hipermarketuri Carrefour România. Astăzi este festivitatea de premiere şi cu toţii visează la premiul cel mare: o excursie de două zile la Disneyland Paris.

S-au înscris 682 de şcoli

Simultan, în alte 15 oraşe ale ţării, alţi copii trec prin aceleaşi emoţii. În jur de 260.000 de elevi din clasele I-VIII au desenat şi şi-au înscris lucrările în concurs.
La competiţie au participat 682 de şcoli din Bucureşti, Buzău, Focşani, Arad, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Constanţa, Cluj, Iaşi, Brăila, Oaradea, Sibiu, Suceava, Drobeta Turnu Severin şi Botoşani. Copiii au concurat pentru 16 excursii la Disneyland împreună cu familia (una pentru fiecare oraş participant), 16 sisteme informatice, 25 de biciclete DHS, 25 de DVD playere Philips, 25 de Mp3 playere oferite de DHS şi 160 de cupoane de cumpărături Cerrefour, în valoare de 100 de lei fiecare. În plus, organizatorii promit peste 10.000 de produse oferite ca premii de participare.

Marii câştigători din Bucureşti

În Bucureşti, unde au fost cei mai mulţi participanţi (241), festivitatea a început cu decernarea a 10 menţiuni speciale, însoţite de cupoane de cumpărături, au urmat 8 Mp3 playere, 8 DVD playere şi 8 biciclete.
Premiul al II-lea constând într-un sistem informatic a fost câştigat de Theodora Ruth Bratu, de la şcoala nr 198 (clasa a II-a B), iar marele premiu a i-a revenit Cristinei Petraru, din clasa I A a şcolii numărul 160.
Mai exact, premiile oferite au fost următoarele:
-Premiul I – 16 excursii de un week-end, pentru castigatori si familiile lor (2 copii si 2 adulti) la Disneyland Resort Paris, oferite de Carrefour, Pepsi, Procter&Gamble, Omnitoys si impartite in fiecare oras unde exista un hipermarket Carrefour
-Premiul II – 16 sisteme informatice, oferite de Carrefour
-Premiul III – 25 biciclete oferite de Eurosport DHS
-Mentiuni clasele V-VIII – 25 DVD player-e, oferite de Philips
– Mentiuni clasele I-IV – 25 de MP3 player-e oferite de Eurosport DHS
-Mentiuni speciale – 160 cupoane de cumparaturi Carrefour in valoare de 100 lei oferite de Carrefour.
S-au mai acordt şi peste 10.000 de premii de participarpentru elevi din clasele castigatoare.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: