Evenimentul Zilei > Actualitate > Pepe, la un pas să o părăsească pe Raluca pentru un bărbat
Pepe, la un pas să o părăsească pe Raluca pentru un bărbat

Pepe, la un pas să o părăsească pe Raluca pentru un bărbat

De ieri, toata lumea vorbeşte despre un filmuleţ care pune un mare semn al întrebării asupra orientarii sexuale a latino-loverului Pepe.

 „Mă doare-n p… de toată lumea, de ce scriu ziarele, mărita-te cu mine”, îi spunea Pepe travestitului, conform nefiltrat.ro. Ca să fie sigur că cererea în casatorie va fi luată în serios, latino-loverul îi face şi o serenadă ad-hoc bărbatului îmbracat în straie femeieşti.
Impresionat, acesta îi sare în brate şi îi spune un „da” hotărât. Din fericire, a explicat Cornel Păsat, organizatorul petrecerii la care a avut loc „grozăvia”, totul a fost doar o glumă, Pepe punând în scenă mopmentul în care fostul striper a cerut-o de soţie pe Bianca.
„Pepe a vrut să-mi facă o surpriză şi să reconstituie momentul în care eu am cerut-o în căsătorie pe Bianca, la Barcelona. Aşa a fost scenariul lor, cu un bărbat îmbrăcat în femeie. Noi ne prăpădeam de râs la întreaga fază, se aude şi pe filmare. Nu ştiam că toată povestea asta va lua o asemenea amploare”, a povestit Cornel pentru nefiltrat.ro. 
CITIŢI ŞI:

  • Pepe, îmbrăţişat cu un travestit. VEZI filmuleţul care a şocat lumea mondenă
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: