Pentru Hagi se fac excepții

Pentru Hagi se fac excepții

Gheorghe Hagi a fost prezent, aseară, la inaugurarea „Sărbătorii alb-albaștrilor”, eveniment dedicat suporterilor echipei italiene Brescia, scrie cotidianul „Brescia Oggi”.

Fostul fotbalist român a evoluat la Brescia între 1992 și 1994, marcând 15 goluri țn 61 de partide.

„Gică Hagi a fost primul campion pe care Gino Corioni l-a dăruit echipei Brescia. Cel mai bun jucător român din toate timpurile a fost vedetă la Sărbătoarea alb-albaștrilor, care va dura până pe 6 mai”, scrie „Brescia Oggi”.

Sursa citată menționează că „Regele” și-a petrecut după-amiaza de ieri în compania lui Gino Corioni, președintele clubului Brescia, alături de Florin Răducioiu, și el component al formației italiene între 1992-1993 și 1998-2000. „Corioni le-a dăruit două tricouri ale echipei Brescia, cel cu numărul 11 lui Rădocioiu și cel cu numărul 10 lui Hagi. Deși numărul 10 a fost retras în onoarea lui Roberto Baggio, pentru un campion precum Hagi se poate încălca o regulă”, a scrie cotidianul citat.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am avut un sentiment special când am atins din nou tricoul Bresciei. Mi-am reamintit momentele frumoase de aici, meciurile, pasele și golurile. La întâlnirea cu Gino Corioni, am retrăit momente din trecut și am vorbit mult despre echipa de acum. Este foarte trist de cum au mers lucrurile în ultimii ani. A spus că este nevoie de un nou stadion pentru a merge înainte. Sperăm că cineva o să reușească să-l construiască în curând pentru că se vorbea despre acest plan și când jucam eu aici. Este primul pas pentru a reconstrui Brescia și pentru a o readuce în Serie A. Locul echipei este în prima divizie”, a declarat Hagi.

Întrebat dacă Gino Corioni i-ar fi propus să fie antrenor la Brescia, „Regele”, a menționat: „Pentru moment nu este posibil. Sunt președintele clubului Viitorul Constanța din Liga a II-a. I-am spus lui Corioni că am trecut de acceași parte a baricadei unde este și el”.