Patronul George Copos a fost prins cu ocaua mică! Rapid, la un pas de neprogramare

Patronul George Copos a fost prins cu ocaua mică! Rapid, la un pas de neprogramare

Deşi finanţatorul s-a lăudat că a achitat toate datoriile clubului, "vişiniii" au termen până joi pentru a-şi plăti restanţele financiare către gruparea FC Braşov, altfel nu vor fi programaţi etapa viitoare.

Înainte de startul sezonului de primăvară al Ligii I la fotbal, George Copos, patronul echipei Rapid, anunţa că toate datoriile clubului au fost achitate.

Cu această ocazie, finanţatorul giuleştenilor l-a informat pe antrenorul Marius Şumudică de faptul că, având în vedere eforturile financiare pe care le-a făcut, nu se mai mulţumeşte doar cu prinderea unui loc de Liga Europa, ci vrea ca Rapid să câştige titlul.

"Am primit o solicitare să-i mai păsuim câteva zile"

Ne puteți urmări și pe Google News

"Rapid şi-a achitat datoriile către FC Braşov. Ca atare, riscul de a nu mai fi programaţi în campionat nu mai există. Am achitat ultima tranşă de bani - 400.000 euro - în contul transferurilor lui Mihai Roman şi Sabrin Sburlea de la FC Braşov la Rapid. Suma de 80.000 de euro trebuie să ne fie returnată, întrucât FC Braşov mai are de achitat restanţe salariale către Rui Duarte şi Ezequias", a scris Copos pe blogul personal, pe 23 februarie.

Surpriză, însă! Cei de la FC Braşov au reclamat ieri că au primit doar o parte din banii datoraţi şi le-au dat termen giuleştenilor până joi pentru a achita şi restul sumei. În caz contrar, Rapid va pierde la "masa verde" partida cu Oţelul Galaţi, din etapa a 20-a a Ligii I.

"Am primit o solicitare din partea celor de la Rapid să îi mai păsuim câteva zile. Am convenit să ne achite banii până joi", a precizat Iosif Kovacs, preşedintele grupării bra şovene, pe site-ul oficial al "galben-negrilor". "Suntem Rapid, normal că se doreşte neprogramarea noastră. Dar asta nu se va întâmpla, vom achita datoria către FC Braşov în timp util", a promis Dinu Gheorghe, preşedintele giuleştenilor.

"Suntem Rapid, normal că se doreşte neprogramarea noastră. Dar asta nu se va întâmpla, vom achita datoria în timp util.", DINU GHEORGHE, preşedintele clubului Rapid