Dacă în anii precedenți a făcut investiții masive la CFR Cluj, patronul Arpad Paszkany s-a decis acum să închidă robinetul. Mai mult, finanțatorul „feroviarilor” a anunțat că vrea să vândă pachetul majoritar de acțiuni al grupării din Gruia!
„Ultima dată când am vorbit pe marginea acestui subiect a fost în noiembrie, dar n-am spus niciodată că vând echipa, ci că am mandatat compania KPMG să găsească parteneri dispuşi să ni se alăture la acest club.
Am spus şi că eu nu mă cramponez să rămân acţionar majoritar şi să deţin 51 la sută din acţiuni, este bine şi dacă rămân cu 49 la sută. Eu am un principiu: mai bine mănânc o feliuţă subţire dintr-un tort delicios decât să mănânc unul întreg, dar de o calitate mai puțin bună. Există discuţii pe această temă.
Dacă CFR ar fi un club din liga a treia engleză sau din liga a doua franceză ar interesa mai mult oamenii de afaceri din zona arabă sau din Indonezia. Asta e realitatea, cluburile din România sunt mult mai puţin tentante decât cele din ţările cu fotbalul dezvoltat", a declarat Arpad Paszkany pentru citynews.ro.

Te-ar putea interesa și: