Evenimentul Zilei > Actualitate > Paris Hilton: „Homosexualii sunt dezgustători! Majoritatea probabil că au SIDA”
Paris Hilton: „Homosexualii sunt dezgustători! Majoritatea probabil că au SIDA”

Paris Hilton: „Homosexualii sunt dezgustători! Majoritatea probabil că au SIDA”

Moştenitoarea imperiului Hilton a fost înregistrată, recent, în timp ce a făcut nişte remarci care au stârnit controverse în SUA.

Vedeta se afla într-un taxi, la începutul lunii, în timp ce se afla la New York. Un amic de-al acesteia a deschis o discuţie despre Grindr, o reţea socială pentru homosexuali. În replică, starleta în vârstă de 31 de ani, s-a declarat uimită.
"Tipii homosexuali sunt cei mai activi sexual din lume. Sunt dezgustători! Cel mai probabil, majoritatea au SIDA", a spus Paris Hilton. După ce amicul i-a povestit despre un bărbat care foloseşte reţeaua socială ca să găsească parteneri de sex, ea a completat: "Mi-ar fi fost frică, dacă eram bărbat homosexual, că aş ajunge să mor de SIDA. Hilton a fost, însă, înregistrată de şoferul taxi-ului.
După ce înregistrarea audio a apărut în presa americană, purtătorul de cuvânt al starletei a explicat declaraţiile: "Comentariile lui Paris Hilton erau menite să arate cât de periculos e pentru oricine să facă sex neprotejat şi cum acesta poate duce la o boală incurabilă. Conversaţia a devenit tensionată după ce un prieten apropiat gay al ei i-a povestit, în taxi, despre un homosexual care are SIDA şi face sex neprotejat intenţionat. S-a vorbit şi despre un site care încurajează sexul între homosexuali care nici măcar nu se cunosc. În timp ce i s-a arătat site-ul, ea a vorbit despre acei oameni care apar acolo", a declarat purtătorul de cuvânt al vedetei, subliniind că Paris Hilton este o susţinătoare a comunităţii gay.
Totuşi, presa americană a atacat-o pe Hilton, numind-o "homofobă" sau "incapabilă de respect". Mai mult, reprezentanţii site-ului Grindr au publicat un mesaj împotriva ei. "Sincer, suntem surprinşi să nu ai auzit de Grindr mai devreme, dacă luăm în considerare toţi foştii tăi iubiţi", au scris aceştia pe Twitter.
Sursa: Huffington Post

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: