Evenimentul Zilei > Actualitate > PĂRINŢII care pun poze cu copiii lor pe Facebook ar putea avea PROBLEME CU LEGEA
PĂRINŢII care pun poze cu copiii lor pe Facebook ar putea avea PROBLEME CU LEGEA

PĂRINŢII care pun poze cu copiii lor pe Facebook ar putea avea PROBLEME CU LEGEA

Părinţii s-ar putea confrunta cu amenzi usturătoare şi chiar cu înschisoarea dacă pun pe Facebook fotografii înjositoare cu copiii lor, avertizeată autorităţile franceze. Mamele sau taţii care distribuie astfel de fotografii pe reţeaua de socializare ar putea di daţi în judecată chiar de către odraselele lor.

Potrivit Guvernului francez, legile care se referă la viaţa privată arată că părinţii ar putea fi amendaţi cu mii de lire sau condamnaţi la închisoare pentru publicarea unior fotografii intime cu copiii lor, fără permisiunea acestora, relatează mirror.co.uk. Amenzile ar putea ajunge chiar şi la 35.000 de lire.

Mamele care postează mai mult de zece fotografii pe zi sau taţii dispuşi să împărtăşească pe Facebook chiar şi cele mai stranii obiceiuri ale copiilor lor ar putea să-şi  chimbe obiceiurile. Potrivit unui studiu realizat în 2015 arată că în Marea Britanie părinţii postează pe an aproximativ 200 de fotografii cu copiii lor cu vârste sub cinci ani, ceea ce înseamnă că aceaştia ar putea avea în jur de 1.000 de fotografii pe reţeaua de socializare înainte ca ei să împlinească această vârstă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: