Evenimentul Zilei > Actualitate > Pamela Anderson se vrea ambasador
Pamela Anderson se vrea ambasador

Pamela Anderson se vrea ambasador

Actriţa îşi doreşte să fie luată în serios de presă, iar pentru asta este dispusă să muncească în folosul ONU.

Actriţă, fotomodel şi luptătoare pentru drepturile animalelor, Pamela Anderson îşi doreşte mai nou să devină ambasadoar al bunăvoinţei al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU).
Fosta vedetă "Playboy" e nerăbdătoare să-şi folosească faima şi puterea, la fel ca participantele la concursuri de frumuseţe, pentru a ajuta persoanele mai puţin norocoase decât ea şi pentru a aduce în atenţia opiniei publice cele mai arzătoare probleme sociale.
"Chiar de la începuturile mele în industria de divertisment mi-am dorit să îndeplinesc rolul de ambasador ONU al bunăvoinţei. Mi s-a părut că acest rol reprezintă o latură romantică şi interesantă a celebrităţii încă de pe vremea perioadei de glorie a lui Audrey Hepburn", a spus fostul "iepuraş" Playboy, care deţine recordul de cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste pentru bărbaţi create de Hugh Hefner.
Mai mult decât silicoane
"M-am preocupat întotdeauna de problemele sociale şi de cele legate de drepturile animalelor din ţările pe care le-am vizitat. Îmi folosesc posibilităţile şi relaţiile pentru a aduce în atenţia publicului anumite probleme care au nevoie de rezolvare. Toate acestea îmi dau un sens carierei", a explicat blonda în vârstă de 44 de ani de ce crede că merită să devină ambasador ONU al bunăvoinţei.
În plus, Pamela Anderson s-a plâns că presa nu o ia suficient în serios şi s-a declarat nemulţumită de faptul că i se adresează doar întrebări superficiale.
"Dacă m-aş putea intervieva singură, mi-aş pune unele întrebări pe care nu le aud niciodată: despre convingerile mele politice, despre scriitorii mei preferaţi, despre opiniile pe care le am privind cele mai importante probleme globale. Însă voi ajunge şi la nivelul acesta", şi-a ma nifestat actriţa dorinţa ca jurnaliştii să privească dincolo de formele ei voluptoase.
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/5m0ERd6KyrM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
"Dacă m-aş putea intervieva singură, m-aş întreba despre convingerile mele politice.”
PAMELA ANDERSON, actriţă

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News