Evenimentul Zilei > Actualitate > Oţelul îl contestă pe Cârţu
Oţelul îl contestă pe Cârţu

Oţelul îl contestă pe Cârţu

Echipa de fotbalul Oţelul Galaţi a depus un memoriu la LPF prin care contestă dreptul lui Sorin Cârţu, antrenor la Pandurii Târgu Jiu, de a sta pe bancă la meciul de vineri. Cârţu a primit 6 etape suspendare în toamnă, după care a demisionat. De o etapă, Cârţu a revenit la Pandurii.

Meciul Pandurii Târgu Jiu – Oţelul Galaţi, din etapa a 25-a a Ligii I la fotbal, a debutat printr-un memoriu! Marius Stan, preşedintele echipei Oţelul, a depus un memoriu la Liga Profesionistă de Fotbal prin care cere ca Sorin Cârţu, antrenorul echipei Pandurii, să nu stea pe bancă la meciul de vineri. Stan susţine că Sorin Cârţu se află încă în stare de suspendare, după ce în toamnă, la meciul cu Unirea Urziceni, Comsia de Disciplină i-a dat 6 etape de suspendare.
După acel meci, Cârţu şi-a dat demisia. "Regulamentul e clar. La articolul 1, punctul c din regulamentul disciplinar spune clar că suspendarea trebuie ispăşită în competiţia în care a fost primită. Cârţu nu avea unde să îşi ispăşească suspendarea. El nu avea voie să stea pe bancă nici la meciul cu Steaua, dar asta nu mai e treaba mea. Steaua trebuia să-l conteste. Cerem să se respecte regulamentul", a spus, pentru evz.ro, Marius Stan, preşedintele echipei Oţelul. Stan l-a sunat aseară pe Cârţu şi i-a comunicat faptul că a depus contestaţie. Lui Cârţu nu i-a picat bine vestea, dar nu a reacţionat în niciun fel: "Faceţi ce vreţi", i-a spus Cârţu lui Stan.
Partida Pandurii Târgu Jiu – Oţelul Galaţi, din etapa a 25-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 14.00.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News