Evenimentul Zilei > International > Oraşul care s-a făcut de râs. Edilii locali au instalat luminile de Crăciun abia acum, după sărbători | GALERIE FOTO
Oraşul care s-a făcut de râs. Edilii locali au instalat luminile de Crăciun abia acum, după sărbători | GALERIE FOTO

Oraşul care s-a făcut de râs. Edilii locali au instalat luminile de Crăciun abia acum, după sărbători | GALERIE FOTO

În timp ce majoritatea oamenilor cu scaun la cap se pregătesc să strângă decoraţiunile de Crăciun, edilii unui orăşel au aprins luminiţele, la o lună distanţă de momentul la care ar fi trebuit să o facă.

Marţi la miezul nopţii, oamenii din Brownhills, West Midlands- Marea Britanie, s-au trezit cu tot felul de decoraţii pentru sărbătorile de iarnă, dar nu le-a picat bine demersul oficialilor locali, relatează Daily Mail.

Localnicii sunt revoltaţi că autorităţile locale i-au făcut de două ori de râs, o dată pentru că au lăsat oraşul de Crăciun fără decoraţii şi a doua oară că la atâta timp după ce au trecut sărbătorile s-au aprins luminiţele.

Întârzierea, se scuză edilii, a apărut după ce au fost mai multe discuţii privind înlocuirea vechilor decoraţiuni cu un set mai nou. Pentru că nu s-au înţeles la bani şi abia recent s-au pus de acord, ieri au fost inaugurate şi luminile de Crăciun.

"Suntem foarte furioşi din acest motiv. Tot oraşul a fost tratat urât", a spus unul din localnici.