Ora 3.33 și misterul timpul mort. De ce se petrec lucruri misterioase

Ora 3.33 și misterul timpul mort. De ce se petrec lucruri misterioase Ora 3.33 și misterul timpul mort. Are legătură cu diavolul. Sursa foto Dreamstime

Perioada cuprinsă între orele 3:00 și 3:33 este cunoscută sub numele de Timp Mort. În acest interval de timp, diavolul își face simțită prezența, iar emoțiile negative te acaparează.

Ora 3.33 și misterul timpul mort. Multe persoane s-au trezit la ora 03:00 dimineața și să afle că o persoană dragă a dispărut sau a murit. O explicație ar putea fi că în Astralul Inferior locuiesc sufletele dezolate, dezorientate și mereu nesigure, care caută o oportunitate de a se întoarce și de a intra în contact cu Planul Fizic.

În spatele numărului 333 se ascunde o lume mistică cu interpretări variate. Perioada cuprinsă între orele 3:00 și 3:33 este cunoscută sub numele de Timp Mort. În acest interval de timp, emoțiile negative se hrănesc cu sufletele și spiritele care locuiesc în Astrul Inferior și care încearcă să comunice cu tine.

Ora 3.33 este ora Diavolului

Se crede că Iisus a murit la ora 03:00 pm și, deoarece Satana sau Diavolul se opune întotdeauna lui Dumnezeu, el a plasat ora 03:00 am pentru a deschide portalul care leagă planul fizic de planul eteric. Dacă te trezești la ora 03:00 dimineața fără motiv s-ar putea să fie vorba de vreun spirit care vrea să ia contact cu tine. Cu toate astea, nimeni nu a venit cu dovezi clare.

Ne puteți urmări și pe Google News
ora 3.33

Ora 3.33 și misterul timpul mort. Are legătură cu diavolul. Sursa foto Dreasmtime

În jurul orei 03:33, energia emanată din Astrul Inferior devine mai puternică și răul întunericului invadează mintea, iar coșmarurile și visele lucide de groază se înmulțesc, potrivit Doctorulzilei.

Misterul numărului 666

În Noul Testament, 666 reprezintă „Cifra Diavolului“, iar în prezent 666 este cunoscut ca fiind „Numărul Antichristului“. Părintele Eugen Tănăsescu a declarat că acest număr are legătură cu capitolul 13 din cartea „Apocalipsa” din Noul Testament.

„Şi ea (fiara) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase”, a spus acesta.

diavol

Ora 3.33 și misterul timpul mort. Are legătură cu diavolul. Sursa foto Dreasmtime

Ce este în capitorul 13

În capitolul 13 – presupusul număr fiarei – 666 – este descris ca o creatură antagonică. Unii cercetători au spus că are legătură cu 6 Iulie 2006 – 06-06-06. Şi totuși, în Apocalipsa capitolul 13, numărul 666 identifică o persoană, nu o dată. Apocalipsa 13:18 spune: „Aici e înțelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Și numărul ei este: șase sute șaizeci și șase”. Deci, numărul 666 îl identifică cumva pe Antihrist.