Evenimentul Zilei > Politica > GABRIEL OPREA primește lovitura de GRAȚIE. SCANDAL la NIVEL ÎNALT
GABRIEL OPREA primește lovitura de GRAȚIE. SCANDAL la NIVEL ÎNALT

GABRIEL OPREA primește lovitura de GRAȚIE. SCANDAL la NIVEL ÎNALT

Gabriel Oprea primește o nouă lovitură. Academia Națională de Informații a SRI i-a acuzat pe Ana Maria Tudor, fiica fostului vicepremier, și pe Alexandru Marius Tudor, ginerele acestuia că și-au plagiat lucrările de doctorat și se solicită retragerea titlului de doctor, obținut de amândoi în urmă cu trei ani.

„La 17 octombrie 2018, Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” (ANIMV) a transmis șapte sesizări referitoare la suspiciuni de plagiat către Ministerul Educației Naționale – Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), privind tezele de doctorat elaborate de: Nae Cătălin Radu, Goleanu Ana-Maria-Oana, Ibănescu Cătălin-Ștefan, Sticlaru Marius, Vevera Florina, Tudor Ana-Maria și Tudor Alexandru Marius.

 

Anterior, la 3 octombrie 2018, Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” a transmis la UEFISCDI opt sesizări referitoare la suspiciuni de plagiat având ca obiect tezele de doctorat elaborate de: Goian Ionel, Șandru Ioan, Țolescu Aurelian Cezar, Naghi Gabriel, Lungu Severin Florian, Oiță Romeo, Cozma Sorin-Gabriel și Gogancea-Vătășoiu Mihai.

 

Cele 15 sesizări au fost elaborate și transmise ca urmare a politicii adoptate de instituția noastră, de verificare a tuturor tezelor de doctorat care au fost susținute în cadrul IOSUD –ANIMV”, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

                                        

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: