Evenimentul Zilei > Politica > Opoziția pregătește moțiunea de cenzură. Orban a dezvăluit următorii pași
Opoziția pregătește moțiunea de cenzură. Orban a dezvăluit următorii pași

Opoziția pregătește moțiunea de cenzură. Orban a dezvăluit următorii pași

Liderul PNL, Ludovic Orban, a discutat într-o emisiune televizată despre necesitatea depunerea moţiunii de cenzură. El a spus că aşteaptă momentul, existând totuși anumite condiții, pentru a iniția acest demers. 

 

„Noi urmărim evoluţia parlamentară şi am căutat să depunem moţiunile de cenzură în momentele în care exista o şansă să obţinem cele mai multe voturi posibile. PNL va depune moţiunea de cenzură în cel mai bun moment. Dacă ALDE se va retrage de la guvernare, ar fi un moment bun.

Cetăţenii români de origine maghiară care votează cu UDMR nu mai suportă ca partidul lor să stea lângă PSD. Vom vedea exact cum se aşează lucrurile după începerea sesiunii parlamentare. Am reuşit covocarea sesiunii extraordinare la Camera Deputaţilor în săptămâna 26-31 august”, a zis Orban.

Înfrângerea PSD și-o dorește Orban inclusiv la nivelul alegerilor prezidențiale din toamnă.

„Scorul candidaţilor la prezidenţiale depinde de foarte mulţi factori. Statura preşedintelui Iohannis, rezultate sale… numai că preşedintele are nevoie de o majoritate parlamentară şi de un Guvern pentru reaşezarea instuţiilor publice pe un drum normal. Preşedintele s-a confruntat cu cel mai puternic PSD din istorie. S-a luptat, a fost vârful de lance şi cel care a oprit asaltul asupra democraţiei, a fost cel care le-a administrat înfrângeri grave celor din PSD. Majoritatea românilor a înţeles foarte clar că preşedintele are un proiect de dezvoltare a ţării”, a mai afirmat liderul liberal, la RealitateaTV.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: