Evenimentul Zilei > Actualitate > Oferte de vacanţă: cursuri de actorie, limbi străine şi breakdance pentru copii
Oferte de vacanţă: cursuri de actorie, limbi străine şi breakdance pentru copii

Oferte de vacanţă: cursuri de actorie, limbi străine şi breakdance pentru copii

În ultima lună de vacanţă, cluburile pentru copii din Capitală oferă cursuri de actorie, limbi străine şi chiar streetdance.

Printre teme de vacanţă, lecturi suplimentare şi excursii cu părinţii, cei mici se pot distra şi învăţa participând la workshopuri şi cursuri, alături de copii de vârsta lor.
Şcoala de actorie "Spotlight Acting" din Capitală organizează un workshop care conţine trei cursuri: actorie, dans şi pictură. În decursul unei zile de workshop, cei mici încep cu lecţia de actorie (o oră şi jumătate), fac apoi pictură, urmată de o oră de dans.
Cursurile durează două săptămâni şi se organizează pentru trei grupe de vârstă: mică (5-7 ani), mijlocie (7-11 ani) şi mare (11-15 ani). Costul integral al unui modul este de 360 de lei, iar participarea la un singur workshop costă 45 de lei. Pentru detalii şi înscrieri puteţi accesa www.spotlightacting. ro.
Puştii care vor să-şi pună la punct limba engleză sau germana în vacanţa de vară pot participa la cursurile intensive organizate de "Echo kids", din Bucureşti, cu începere din data de 20 august.
Pentru acestea, sunt disponibile două grupe: de 4-6 ani şi de 7-9 ani, iar copiii care participă trebuie să aibă deja câteva cunoştinţe de bază de limbă engleză sau germană: să ştie numerele, culorile, câteva formule de introducere, cuvinte uzual, etc.
În funcţie de nivelul de pregătire al celor care alcătuiesc o grupă, comunicarea în timpul cursurilor se drulează 100% sau 50% în limba străină.
Lecţiile se derulează pe perioada a două săptămâni, de trei ori pe săptămână, şi costă 180 de lei pentru copiii de 4-6 ani şi 270 de lei pentru cei de 7-9 ani. Pentru detalii şi înscrieri puteţi accesa www.kids. theecho.ro.
Lecţii de breakdance cu 110 lei/ abonament
Pentru puştii energici, care vor să-şi impresioneze colegii de şcoală cu figuri spectaculoase de dans, "Babylon Dance School" organizează cursuri de streetdance (hip hop, dancehall, popping, locking, breakdance, krumping), destinate celor de 6-15 ani.
Durata unei lecţii este de două ore: în primele 20 de minute se face încălzirea, urmată de învăţarea paşilor de dans şi a unor coregrafii şi mişcări simple de breakdance, adaptate vârstei lor.
Lecţiile de dans se desfăşoară sâmbăta şi duminica, iar preţul pentru un abonament este 110 lei. Pentru detalii şi înscrieri puteţi accesa babylondanceschool. blogspot.ro.
Abonamente la înot cu 300 de lei
În perioada verii, la bazinul Facultăţii de Medicină din Cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" au loc cursuri de înot pentru copiii de 5-12 ani.

Preţul pentru zece şedinţe este de 300 de lei, iar lecţiile sunt atât pentru începători, cât şi pentru avansaţi. O altă ofertă de cursuri de înot este cea a Clubului Sportiv "Delfinul", la bazinul din incinta Clubului Sportiv Olimpia, de pe şoseaua Iancului, sau la piscina din cadrul "Clubului Diplomatic" (zona Pieţei Libere).
Un abonament cu 12 şedinţe costă 300 de lei, iar unul de opt şedinţe – 250 de lei. La Bazinul Complexului Miramar (Bulevardul Chişinău), au loc, până în data de 7 septembrie, cursuri de înot pentru copii cu vârsta minimă de cinci ani. Preţul pentru zece şedinţe de curs este de 200 de lei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: