Evenimentul Zilei > Actualitate > Oana Zăvoranu a rămas ÎNSĂRCINATĂ
Oana Zăvoranu a rămas ÎNSĂRCINATĂ

Oana Zăvoranu a rămas ÎNSĂRCINATĂ

Noi amănunte picante din viaţa Oanei Zăvoranu apar zi de zi.

Dacă în urmă cu doar câteva zile imaginile cu Oana Zăvoranu aproape dezbrăcată, suindu-se pe maşina actualului ei iubit după o ceartă făceau înconjurul televiziunilor şi ziarelor din România, mai nou vedeta a făcut o dezvăluire despre viaţa ei care i-a lăsat cu gura căscată pe mulţi.
În cadrul emisiunii Cancan TV, unde invitaţi erau mama şi iubitul Oanei Zăvoranu, vedeta a intrat în direct prin telefon şi a făcut o declaraţie uimitoare: „Am rămas însărcinată cu Răzvan”.
Ulterior a clarificat situaţia, explicând că totul s-a petrecut anul trecut, când din cauza stării ei de sănătate nu a reuşit să ducă la bun sfârşit sarcina. „Nu puteam să păstrez sarcina pentru că eram într-o stare proastă fizică. Am, în schimb, toate dovezile şi analizele de la clinică”.
Iubitul ei confirmă cele spuse de Oana Zăvoranu şi recunoaşte că deşi îşi dorea nespus un copil cu aceasta, a înţeles greşit gestul ei.
"Am plâns, m-am ferit de Răzvan. El a aflat de la femeia de serviciu. Eu am fost cu prietena mea la clinică, nu am avut puterea să îi spun lui Răzvan. El e un om responsabil. A fost devastat Răzvan", a mai spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu le-a făcut câte o mică descriere actualului ei prieten dar şi fostului iubit Tudy. Dacă despre primul a avut numai cuvinte de laudă, în ciuda vârstei lui fragede, despre Tudy vedeta a declarat că este cel care i-a stricat căsnicia cu Pepe.

"Răzvan, chiar dacă are 28 de ani, este bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Pentru Tudy am renunţat la soţul meu. El nu a avut niciun regret că a despărţit doi oameni care se iubeau. Regret că mi-am stricat căsnicia pentru cel mai josnic bărbat care există pe faţa pământului. Se numeşte Tudy Ionescu", a mai declarat Oana Zăvoranu.