Evenimentul Zilei > Monden > Oamenii de știință au desemnat cea mai frumoasă femeie din lume
Oamenii de știință au desemnat cea mai frumoasă femeie din lume

Oamenii de știință au desemnat cea mai frumoasă femeie din lume

Bella Hadid a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume. Oamenii de știință sunt cei care au decis, în baza unor calcule precise, utilizate încă din Grecia Antică.

Potrivit oamenilor de știință, modelul Bella Hadid are „fața perfectă”. În vârstă de doar 23 de ani, americanca a obținut un procentaj de 94,35% „perfecțiune”.

„Bella a fost câștigătoarea clară în momentul în care toate elementele feței au fost măsurate pentru perfecțiunea fizică”, a declarat dr De Silva, cel care conduce Centrul pentru Cosmetică Facială Avansată și Chirurgie Plastică, citat de The Sun.

Bella Hadid a surclasat în top figuri publice precum Beyonce, care ocupă locul secund, cu un procent de 92,44%. Clasamentul este completat de Amber Heard, Ariana Grande, Taylor Swift, Kate Moss, Scarlett Johansson, Natalie Portman, Katy Perry și Cara Delevnigne.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.