Evenimentul Zilei > Monden > O vedetă de la Antena 3 i-a declarat război fostului soț. Care este miza
O vedetă de la Antena 3 i-a declarat război fostului soț. Care este miza

O vedetă de la Antena 3 i-a declarat război fostului soț. Care este miza

Ozana Barabancea și-a dat în judecată fostul soț
 Celebra jurată, de la o emisiune cunoscută de la postul Antena 3, Ozana Barabancea și-a dat în judecată fostul soț.
Jurata de la „Te cunosc de undeva” are doi copii cu acesta. Respectiv o fată și un băiat, care au rămas în custodia sa. Ozana Barabancea și Sorin Terinte au divorțat în 2004. Motivul divorțului a fost acela că Ozana Barabancea  l-a surprins în pat cu cea mai bună prietenă a sa. În momentul divorțului, Gloria, fata Ozanei Barabancea, avea doar un an, iar fratele ei, Andrew, trei ani.
Ozana Barabancea și-a crescut singură copiii
După despărțirea de fostul soț, vedeta postului Antena 3, Ozana Barabancea, și-a dedicat întregul timp creșterii copiilor. Se pare că fostul soț nu și-a respectat pe deplin îndatoririle de tată. Din acest motiv,
Ozana Barabancea l-a dat în judecată acum.
Conform cancan.ro, plângerea făcută de Ozana Barabancea are legătură cu pensia alimentară pe care fostul ei soț încă trebuie să o plătească pentru creșterea fiicei sale, adolescenta având încă 17 ani, nefiind majoră.
Ozana Barabancea a început să facă demersurile în urmă cu câteva luni,.Dar din cauza pandemiei de coronavirus termenele de judecată s-au amânat. Acum, vedeta așteaptă sentința judecătorilor pe data de 18 septembrie, potrivit unica.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.