O bucată din acoperişul Teatrului Evreiesc de Stat din Capitală s-a desprins. Pompierii au intervenit pentru remedierea situaţiei

O bucată din acoperişul Teatrului Evreiesc de Stat din Capitală s-a desprins. Pompierii au intervenit pentru remedierea situaţiei

O bucată de 80 de metri pătraţi din acoperişul Teatrului Evreiesc de Stat s-a desprins, existând pericolul să se prăbuşească pe stradă, iar pompierii intervin de câteva ore pentru remedierea situaţiei, perimentrul fiind izolat.

Potrivit Mediafax, o bucata de tablă cu scânduri, cât jumătate din acoperiş, s-a desprins atârnând în afară, şi bucăţi din ea au căzut pe caldarâm, existând pericolul să se desprindă toată şi să se prăbuşească pe stradă, peste maşini.

Pompierii intervin de câteva ore pentru remedierea problemei, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile.

Maia Morgenstern, directorul instituţiei, a declarat că perimetrul a fost izolat, iar activitatea instituției a fost suspendată.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, pe pagina oficială de Facebook a Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti a fost publicat un mesaj care anunţă suspendarea spectacolului din această seară.

"Având în vedere condiţiile meteo nefavorabile, ce au dus la deteriorarea acoperişului clădirii Teatrului Evreiesc de Stat, spectacolul 'Stele rătăcitoare', programat astăzi, 25 ianuarie 2014, ora 19.00, a fost suspendat. Biletele achiziţionate pentru acest spectacol rămân valabile pentru reprezentaţiile viitoare", se arată pe pagina de Facebook a instituţiei.

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • DESTIN TRAGIC. Aura Ion a crescut într-o FAMILIE MODESTĂ. ”Mergea la 4 dimineaţa la unitate. Îşi iubea fraţii şi părinţii. Le cumpăra lucruri din soldă”
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Unde era Victor Ponta în timpul tragediei? Cum unde era?! La televizor!
  • Cea de-a doua monarhie a României este alcătuită din urmașii unui domnitor
TOP 3 ARTICOLE:
  • SCANDAL. Vedetă DISTRUSĂ: Mesajele UMILITOARE şi incendiare dintre ea şi IUBIT / GALERIE FOTO
  • Oamenii se TEM să iasă din case. Creatura ORIBILĂ care TERORIZEAZĂ lumea. Există MARTORI / VIDEO
  • Un miliardar chinez oferă 100 MILIOANE de euro celui care îi va SEDUCE fiica. VEZI cum arată tânără | GALERIE FOTO