Evenimentul Zilei > Monden > Cazul Daniela Crudu, la alt nivel. Vedeta, bătută în lift: „Mi-a smuls…”
Cazul Daniela Crudu, la alt nivel. Vedeta, bătută în lift: „Mi-a smuls…”

Cazul Daniela Crudu, la alt nivel. Vedeta, bătută în lift: „Mi-a smuls…”

Se pare că Daniela Crudu nu este prima vedetă din România care a fost bătută de „sufletul pereche”. Maria Dragomiroiu face dezvăluiri incredibile din trecutul ei.

Celebra cântăreață de muzică populară a povestit cum a trecut prin niște clipe negre, momente în care nu a știu dacă va scăpa cu viață sau nu. Mărturisirea vine la scurt timp după ce Daniela Crudu a fost și ea bătută cu bestialitate de iubitul ei, scrie Cancan.

Maria Dragomiroiu, bătută în lift

Cântăreață a vorbit despre cum fostul ei șoț, Ion, a bătut-o în mijlocul străzii, norocul ei fiind oamenii din apropiere care au intervenit imediat.

Înainte de bătaia primită în stradă, cântăreața a declarat că a primit și un pumn în cap, în lift, în timp ce pleca chiar de la soacra ei.

„Ion m-a apucat de-o mână, m-a aruncat în liftul care era ținut deschis de soacra-mea, a urcat și ea și au apăsat la parter. După ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza șocului.

Soacra mea i-a spus să mă ducă acasă și să mă bată, nu acolo, la ea. Simțeam că-mi iese inimă din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mână de pe mâneca hainei, că să scap.

Atunci Ion m-a prins de păr și m-a dus așa până în mijlocul intersecției de la Dristor. Era ora 21. Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea și a sărit să mă scape, trăgând de el într-o parte și de mine în alta! Nu a dat drumul la păr până nu a smuls smocul pe care îl avea în mână! Am rămas așa, fără o șuvița de păr în mijlocul capului! Nu-mi creștea, pentru că făcusem șoc!”, a spus Maria Dragomiroiu acum ceva timp, în presă.