Nunta princiară în direct pe YouTube

Nunta princiară în direct pe YouTube

Nunta Prinţului William cu Kate Middleton va fi transmisă în direct pe YouTube, cei doi insistând ca ceremonia să fie cel mai vizibil eveniment public din mediul online de până acum, conform The Telegraph.

Prinţul William şi viitoare lui soţie folosesc frecvent Twitter, Facebook şi YouTube. De aceea, doresc ca nunta de pe 29 aprilie să fie prezentată intens pe internet. Reprezentanţi ai Palatului St James se vor folosi şi de Twitter, Facebook şi Flickr pentru a oferi în mod constant publicului informaţii despre ceremonie şi pentru ca publicul să poată comenta evenimentul.

Transmisia de pe YouTube începe la ora 10.00 (ora Marii Britanii), cu o oră înainte de începerea ceremoniei, şi se termină la ora 14.00 după apariţia cuplului la balconul Palatului Buckingham.

Nunta este transmisă pe Canalul Regal, găzduit de You Tube. Google a realizat şi un blog sincronizat cu transmisia în direct. Cu ajutorul acestuia telespectatorii vor putea obţine mai multe informaţii în momente importante ale ceremoniei. Blog-ul va include comentarii ale reprezentanţilor Clarence House şi ai Palatului St. James, link-uri cu informaţii suplimentare şi poze.

Clarence House a anunţat în luna noiembrie a anului trecut logodna Prinţului William cu Kate Middleton pe Twitter şi tot anul trecut Palatul Buckingham a lansat o pagină oficială de Facebook a monarhiei.

Ne puteți urmări și pe Google News