Evenimentul Zilei > Monden > Noul succes al Lidiei Buble, umbrit de tristețea surorii sale Estera. Din ce cauză
Noul succes al Lidiei Buble, umbrit de tristețea surorii sale Estera.  Din ce cauză

Noul succes al Lidiei Buble, umbrit de tristețea surorii sale Estera. Din ce cauză

Lidia Buble a dat lovitura în topuri cu o nouă piesă numită ”Vino, du-te”.

Lidia Buble trece prin momente deosebite pe plan profesional. Artista a dat lovitura în topuri cu ultima piesă lansată , ”Vino, du-te”, pe care o interpretează alături de Cornel Ilie și trupa Vunk. În doar 24 de ore de la lansare, melodia a reușit să aibă peste 500.000 de accesări.

Acest lucru a făcut-o fericită pe Lidia Buble, care le-a dat vestea succesului uriaș de care se bucură piesa fanilor ei, pe Insta Story. Bucuria vedetei nu a fost totuși deplină, din cauza uneia din surorile ei. Ea trăiește în Austria, fiind supărată pentru că anul acesta nu a putut veni în țară.

Frumoasa Estera, mărturisire cu lacrimi în ochi

Estera este o femeie frumoasă și nu trece prin clipe fericite, ea făcând publice motivele supărării sale.
„Ce mă întristează cel mai tare pe mine, adică o frustrare, o supărare de-a mea, din acest an, este că anul acesta, efectiv, nu mi-am văzut nici un membru al familiei. Pe nimeni. Nici surorile, nici pe frații mei, nici părinții, pe nimeni.

Mi se pare atât de trist să am un an în care să nu îmi văd absolut deloc familia. Oricum, sunt conștientă, că nu sunt singura cu această problemă, sunt conștientă că sunt sute de mii de români care nu și-au văzut familiile”, a mărturisit Estera.

Carierea Esterei, umbrită de cea a Lidiei Buble

Estera e o ”anonimă”care are circa 47.000 de fani pe Instagram. Sora Lidiei Buble este make-up artist celebru. Ea are o familie fericită, având și doi copii, a descoperit retetesivedete.ro.

Familia Buble, una numeroasă

Surorile Buble s-au născut într-o familie cu 11 copii. ”Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu – Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat. S-a ocupat de noi, iar tată este preot.

Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumăm în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, povestea Lidia Buble într-un interviu, în urmă cu patru ani, potrivit retetesivedete.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.