Patronul Stelei i-a pus la zid, ieri, pe fotbaliştii Mihai Costea şi Gabriel Matei pentru felul în care le-au tratat pe iubitele lor, asistentele TV Daniela Crudu şi Mădălina Pamfile.
"Am înţeles că Mihai nu prea are şanse să joace, e boem. Am mai aflat şi eu câte una, acum. Cică de Crudu el trage, el vrea să fie cu ea. A ars-o cu ţigara!", a dezvăluit Gigi, despre cel poreclit "Nilă".
Costea cel mic a scăpat ieftin, în comparaţie cu Gabi Matei. "Şi celălalt, Gabi Matei, tot aşa! Cică a tăiat-o pe mâini pe Mădălina aia! Ei aşa sunt, se dau bărbaţi macho, şmecheri! Măcar Gabi Matei a terminat relaţia! Mădălina zice Merçi că a scăpat! Se dădea şmecher şi bătăuş ţărănoiul, auzi! Gata, a venit la Steaua, a dat de bani, e şmecher cu gagicile", a răbufnit Gigi, care şi-a schimbat radical discursul.
Până acum, le vedea vinovate doar pe Crudu şi Pamfile că "le-au rupt genunchii fotbaliştilor" şi le-a oferit bani să se ducă la Dinamo.
"Ei aşa sunt, se dau bărbaţi macho, şmecheri! Matei se dădea şmecher şi bătăuş ţărănoiul, auzi! Gata, a venit la Steaua, a dat de bani, e şmecher cu gagicile!".
GIGI BECALI, patron la Steaua, despre Mihai Costea şi Matei

"N-avem un creier"
Gigi Becali şi-a dat seama, pentru a doua oară în decurs de câteva zile, că Steaua mai are posturi deficitare.
"Steaua nu are un coordonator, un creier, un număr 10, şi nici un marcator. Rocha o fi bun, dar nu mi se pare extraordinar. Nu e golgheterul de care avem nevoie, nu e supervaloros. Rusescu – la fel. E bun, dar nu poţi să te aştepţi să îţi dea 15-20 de goluri pe sezon", a turuit ieri Becali.
"Cel mai important este Reghecampf. A făcut treabă bună. A impus ordine şi linişte", a completat fostul oier.

Publicaţia rusă "Soviet Sport" a anunţat ieri că gruparea Kuban Krasnodar, unde antrenează Dan Petrescu, ar fi oferit 3,5 milioane de euro pentru stelistul Cristi Tănase.
Citiţi şi:

  • Tradiţional: Gigi Becali l-a luat la şuturi şi pe Reghecampf
  • Vă era dor de Gigi Becali? A revenit, e în formă şi îşi face praf echipa
  • Reghe: „Dacă vreun jucător face vreo glumă proastă despre patron, e afară din lot!”