Evenimentul Zilei > Actualitate > Independentul Nicușor Dan și-a depus candidatura la Primăria Capitalei
Independentul Nicușor Dan și-a depus candidatura la Primăria Capitalei

Independentul Nicușor Dan și-a depus candidatura la Primăria Capitalei

Candidatul independent Nicuşor Dan, preşedintele Asociaţiei "Salvaţi Bucureştiul", şi-a depus, astăzi, candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei. Nicușor Dan a strâns 53.000 de semnături, pentru a candida independent la Primăria Capitalei având nevoie de 36.000 de semnături.

El a sosit la sediul Biroului Electoral Municipal (BEM) însoţit de un grup format din aproape 100 de persoane, cele mai multe dintre ele purtând câte un pachet cu o parte din cele 36.000 de semnături necesare pentru a candida la această funcţie.
Nicuşor Dan susţine că a strâns aproximativ 53.000 de semnături, cu ajutorul voluntarilor, şi a predat BEM un CD cu semnăturile valide, alături de formularele cu semnăturile respective.
"Trebuie să facem (n.r. – Nicuşor Dan şi susţinători lui) în aşa fel încât tinerii să nu mai dorească să plece din oraş, iar Bucureştiul să devină un centru regional în IT, în industrii creative şi în învăţământul superior. Vrem un oraş în care să-ţi facă plăcere să trăieşti, să te plimbi pe stradă, autobuzul să vină la ora la care scrie pe panou", a mai spus Nicuşor Dan.
CITIȚI ȘI:

  • Cristian Preda: La Primăria Capitalei voi alege un independent. Pe Nicușor Dan
  • INTERVIUL 2+1. Nicuşor Dan: 100 de minciuni sau promisiuni neonorate ale lui Sorin Oprescu
  • 100 de minciuni sau promisiuni neonorate ale Primarului General Sorin Oprescu
  • Președintele Asociației "Salvați Bucureștiul", despre un cutremur: "Mii de bucureşteni riscă să moară"