Nicolas Sarkozy, gata de insuratoare

Presedintele francez, Nicolas Sarkozy, s-ar putea casatori cu actuala sa iubita in jurul datei de 9 februarie, Carla Bruni urmand sa devina astfel cea de-a treia doamna Sarkozy, precizeaza publicatia „Le Journal du Dimanche”.

Potrivit publicatiei franceze, cuplul, care si-a afisat deschis relatia, nu mai vrea sa astepte. La o luna dupa ce s-au intalnit, Nicolas Sarkozy i-a oferit Carlei Bruni un inel de logodna cu diamant, realizat de Victoire de Castellane, creatoarea de bijuterii a casei Dior, si semn clar ca va urma o nunta. In schimb, Carla Bruni i-a oferit un ceas marca Patek Philippe.

Informatia privind apropiata casatorie a celor doi a fost transmisa si de mama lui Bruni, in presa italiana. „Presedintele a cerut mana fiicei mele. I-am spus: „Domnule presedinte, nu am niciun motiv sa va refuz!”, a povestit ea. Posibila viitoare soacra a presedintelui francez a declarat, pentru publicatia „Le Parisien”, ca fiica ei „traieste o poveste de dragoste autentica”.

Potrivit presei franceze, unii oficiali de la Palatul Elysee sunt nelinistiti de rapiditatea cu care s-a derulat relatia celor doi si de perspectiva de a o vedea pe Carla Bruni in rolul de prima-doamna a Frantei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Noroc in dragoste, ghinion in politica

Cu sau fara legatura cu mediatizata relatie, cota de inceredere a presedintelui francez Nicolas Sarkozy a scazut sub pragul de 50%, pentru prima oara de la alegerea sa ca sef al statului, pe 6 mai 2007. Mai exact, un sondaj CSA publicat de „Le Parisien” a aratat ca doar 48% dintre francezi mai au incredere in Sarkozy, fata de 55% in decembrie. Potrivit „Le Parisien”, pentru Sarkozy, aceste cifre reprezinta un semnal de alerta.

Presedintele urmeaza sa sustina maine o conferinta de presa in cadrul careia sa trateze subiectele de interes national, dar si calatoriile pe care le-a efectuat alaturi de Carla Bruni. Potrivit publicatiei citate, cauzele acestui rezultat al sondajelor ar putea fi controversata vizita a liderului libian Muammar Kadhafi la Paris, incertitudinile privind puterea de cumparare sau mediatizarea excesiva a vietii personale a presedintelui Frantei.