Data premierei are o semnificaţie aparte pentru fanii acestui serial şi anunţă, pentru cei familiarizaţi cu subiectul, sfârşitul lumii.

„Anunţul viitoarei premiere a provocat un val de comentarii, în special în rândul fanilor de pe Twitter.

Sfârşitul este începutul, iar începutul este sfârşitul”, se poate citi în trailer-ul difuzat de Netflix.

Serialul, produs iniţial în Germania, i-a cucerit pe abonaţii Netflix din întreaga lume, care îl consideră cel mai bun din catalogul platformei, potrivit site-ului de specialitate Rotten Tomatoes.

Odată cu cel de-al treilea sezon, Dark va încheia ciclul dispariţiilor misterioase de persoane din micul orăşel german numit Winden, după ce sfârşitul sezonului doi a lăsat multe semne de întrebare în rândul telespectatorilor.

În trailer-ul celui de-al treilea sezon, o fată identică cu Martha (Lisa Vicari), eroina ucisă în cel de-a doilea sezon, îşi face apariţia şi fuge împreună cu Jonas (Louis Hoffman) spre o altă lume.

Ni se dezvăluie astfel un punct-cheie al celui de-al treilea sezon: existenţa unor dimensiuni paralele.

Primul sezon al serialului Dark a avut premiera în februarie 2019. La momentul respectiv, serialul-fenomen a ocupat un loc fruntaș în topul celor populare producții difuzate de Netflix în anul 2019. Conform datelor oferite de Netflix, în prima lună de la lansare, Dark a fost vizinat de aproximativ 45 de milioane de conturi.

Pe lână Dark, pe Netflix mai puteți viziona o serie de seriale similare, care suntem siguri că vă vor ține cu sufletul la gură și vă vor lăsa numeroase semne de întrebare. Astfel, pentru a vă umple timpul până la apariția celui de-al treilea sezon, vă recomandăm să vizionați: Black Mirror, Stranger Things, Black Mirror: Bander Satch. Tot în materie de seriale captivante vă recomandăm și „La Casa de Papel”, unul dintre cele mai bune seriale europene realizate vreodată.

Bonus. Îcepând cu luna mai, pe Netflix puteți găsi și cele 8 filme din seria Harry Potter.