Evenimentul Zilei > Actualitate > Năstase şi Vîntu se coc la 50 de grade Celsius!
Năstase şi Vîntu se coc la 50 de grade Celsius!

Năstase şi Vîntu se coc la 50 de grade Celsius!

Camerele de la Rahova, unde sunt cazaţi cei doi, nu au instalat aparat de aer condiţionat şi nici ventilator. Singura soluţie de răcorire este prosopul ud!

Un week-end de foc le aşteaptă pe cele două "persoane private de libertate", Adrian Năstase şi Sorin Ovidiu Vântu!
Colegi fără voia lor la Rahova, cei doi vor trebui să facă faţă căldurilor insuportabile din aceste zile, fără a avea la dispoziţie vreun aparat de aer condiţionat sau măcar un ventilator.
Surse din Penitenciarul Rahova afirmă că, din cauza acestor lipsuri, când temperaturile afară se apropuie de 40 de grade Celsius, în camere mercurul termometrelor depăşeşte 50 de grade.
Singura soluţie de răcorire o reprezintă prosopul ud sau duşurile cu apă rece. Cum cei doi sunt persoane declarate bolnave, este greu de crezut că vor apela la astfel de trucuri şi vor prefera să înfrunte căldura de foc.

Având în vedere că în camere nu sunt televizoare, o plasmă fiind totuşi la sala de mese, Năstase şi Vîntu vor împărţi acelaşi televizor.
Astăzi , de exemplu, vor trebui să se pună de acord pe ce post să-l seteze pentru a urmări filmele preferate – "Poliţist de grădiniţă", "Nuntă cu surprize" – sau fotbal.

Ceva mai târziu, în noapte, pot opta pentru emisiunea de la Prima TV "Fete bune", cu Andreea Tonciu, Sânziană Buruiană şi Simona Traşcă. Indiferent de alegere, cei doi vor trebui să meargă la culcare la ora 23.00, când, conform programului, se dă stingerea.
Mâine se vor delecta la prânz cu o supă de pui şi fasole la cazan. Plus doi litri de apă, din partea penitenciarului. Sau vor bea din sucurile naturale aduse de acasă şi ţinute sub paturi, la temperatura camerei.