Evenimentul Zilei > Actualitate > Mureșan face mișto de Gigi: „Mulțumim Stelei că ni l-a dat gratis pe Kapetanos”
Mureșan face mișto de Gigi: „Mulțumim Stelei că ni l-a dat gratis pe Kapetanos”

Mureșan face mișto de Gigi: „Mulțumim Stelei că ni l-a dat gratis pe Kapetanos”

Oficialii clubului CFR Cluj sunt încântați de randamentul atacantului grec Pantelis Kapetanos, care a înscris trei goluri în această primăvară. Ardelenii n-au uitat să-i înțepe pe steliști care l-au alungat pe fostul lor golgheter fără motiv.

„Kapetanos e un fotbalist bun, i-am dat credit și a dat roade. Mulțumesc Stelei că ne-a dat un jucător bun și gratis, chiar dacă l-am luat accidentat. Ne așteaptă meciuri grele, dar sper să nu pierdem din acest avans și, la final, să fim tot pe primul loc în Liga I”, a spus Iuliu Mureşan, președintele „feroviarilor” la DolceSport.
Mureșan susține că cifrele reprezintă argumentul perfect pentru echipa sa, care a urcat pe primul loc în Liga I după aproape doi ani. Ultima oară când „feroviarii” au fost primii în campionat a fost pe 22 mai 2010 (după meciul din ultima etapă cu Internațional Curtea de Argeș), când a câștigat al doilea titlu din istoria clubului.
„Dacă ne uităm la linia de clasament avem cele mai multe victorii dintre competitoare. De aceea suntem pe primul loc, pentru că avem cel mai bun atac și cea mai bună apărare. Depinde de noi să ne menținem pe prima poziție. În primul rând ne temem de noi, apoi Steaua care vine puternic din urmă, Vaslui, chiar și Dinamo sau Rapid”, a adăugat Iuliu Mureșan.
„Pasărea mălai visează”
Arpad Paszkany, patronul clubului CFR Cluj, a ironizat și el rivalii la titlu. „Pasărea mălai visează. Şi eu îmi doresc ca ultima etapă (n.r. – atunci este programat meciul CFR Cluj – Steaua) să nu mai aibă importanţă şi să fim deja campioni. De asemenea, mi-aş dori o ploaie de goluri în poarta Stelei în ultimă etapă”, a declarat Arpad Paszkany la Transilvania Live.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News