Mărturie exclusivă de la nunta Elenei Băsescu: "N-a fost cu dar, nu găseai un plic pe masă. A fost cu sarmale şi mămăligă". Cum a întrerupt "Traian" dansul mirilor

Mărturie exclusivă de la nunta Elenei Băsescu: "N-a fost cu dar, nu găseai un plic pe masă. A fost cu sarmale şi mămăligă". Cum a întrerupt "Traian" dansul mirilor

O prietenă bună a soacrei mici a dezvăluit în exclusivitate pentru EVZ detalii de la nunta fiicei preşedintelui, descriind exact atmosfera: ce s-a mâncat, ce s-a băut, ce s-a cântat şi cine s-a îngrămădit mai mult la grătare.

O prietenă din SUA  a familiei preşedintelui Băsescu, invitată împreună cu fiica ei la nunta Elenei Băsescu, susţine că televiziunile  "fabulează când aproximează că s-ar fi strâns la final aproape 1 milion de euro".

"În primul rând că nu a fost o nuntă cu dar, cei care au vrut totuşi să ofere mirilor bani şi nu s-au pregătit din vreme, au avut mari probleme în găsirea unui plic, nu am văzut aşa ceva pe masă aşa cum se obişnuieşte", spune nuntaşa. S-ar fi dat în schimb multe cadouri, mai ales din partea tineretului.

Femeia spune că "a fost o nuntă elegantă, cu produse culinare foarte gustoase, făcute cu migală şi fără risipă, fără caviar, dar cu sărmăluţe din carne de porc, cu mămăliguţă şi smântână, bucătarul şef merită nota 10. De pe grătarele de afară s-au servit mititei, fripturi de vită, curcan, berbecuţ, cârnaţi, fiecare şi-a luat cât a vrut. Acolo a fost mare aglomeraţie. Tortul a fost excelent, cu blat din ciocolată, îngheţată şi cremă de vanilie, gen şarlotă. Să ştiţi că şampania nu a curs gârlă, au fost vinuri roşii şi albe şi pentru băuturile alcoolice a fost bar deschis".

Prietena din America a apreciat şi muzica. " Dansul mirelui cu Bobiţă (Elena Băsescu - n.r.) a fost întrerupt  de Traian, care şi-a luat fata şi împreună au dansat două-trei valsuri. Cu Maria a dansat o singură dată, doar la început. Au fost melodii din anii 70, readaptate de orchestră în ritmuri mai moderne. Mariei  Băsescu i-au plăcut mult, chiar mi-a spus că sunt melodii de pe vremea noastră. A fost şi multă muzică populară, hore din toate regiunile ţării, pentru că se striga: horă pentru ardeleni, olteni, dobrogeni etc.". 

Politicienii au fost toţi în picioare şi au aplaudat încontinuu. Au fost şi artificii "dar numai 3 minute, înainte de tort".  Amfitrioana nunţii a fost Ioana Băsescu, "e aşa de slabă, n-am mai văzut-o de mult, a trecut pe la fiecare masă , s-a întreţinut cu oaspeţii".  În concluzie, "a fost a nuntă elegantă şi pregatită cu bun gust".

Ne puteți urmări și pe Google News