Bogata mostenitoare americana Paris Hilton s-a prezentat duminica seara la inchisoarea centrala din Los Angeles, pentru a-si ispasi condamnarea pentru condus cu permisul suspendat.

Conform sentintei, regina vietii de noapte a Hollywoodului avea termen pana marti sa se predea autoritatilor penitenciare, insa ea s-a prezentat mai devreme pentru a dejuca planurile paparazzilor, care se pregateau sa imortalizeze.

Vedeta blonda a avut o ultima aparitie publica la gala MTV Movie Awards, in apropiere de Hollywood, unde apropiatul ei sejur dupa gratii a constituit subiectul de baza al glumelor prezentatorilor.

Gazda ceremoniei, Sarah Silverman, a glumit spunand ca barele de la celula in care va locui Hilton vor fi vopsite astfel incat sa semene cu niste penisuri, pentru ca mostenitoarea celebrului lant hotelier sa se simta mai confortabil si a adaugat: „Sunt ingrijorata de faptul ca ar putea sa-si sparga dintii in chestiile alea”.

Fara machiaj si celular

Dupa spectacol, Paris Hilton s-a dus la vila parintilor ei, care au condus-o pana la portile inchisorii. Desi sentinta era de 45 de zile de inchisoare, ea ar putea scapa dupa doar 23 de zile, ca recompensa pentru buna purtare.

Paris Hilton isi va ispasi condamnarea la inchisoarea pentru femei Lynwood. Starleta va fi cazata in pavilionul special pentru persoane publice, pentru a fi ferita de eventuale agresiuni din partea detinutelor de rand.

De altfel, Paris Hilton a si primit o serie de amenintari de la unele dintre puscariase, iritate de circul mediatic starnit in jurul mostenitoarei imperiului Hilton. Tanara, in varsta de 26 de ani, va sta singura intr-o celula, din care va avea voie sa iasa doar o ora pe zi, pentru a face dus sau pentru a se uita la televizor in sala comuna.

Tot in acest interval va putea vorbi la telefonul public, celularele fiind interzise. Odata cu incarcerarea, Paris Hilton a fost obligata sa renunte la tinutele ei extravagante in favoarea unei banale salopete portocalii, uniforma specifica detinutilor americani. Tot atunci, ea a primit o trusa standard cu produse de ingrijire personala: sapun, pieptan, deodorant, periuta si pasta de dinti, precum si hartie de corespondenta si creion.

JURNAL DUPA BARFE

O afacere de milioane

Autoritatile penitenciare au declarat ca nu vor permite ca Paris Hilton sa acorde interviuri pe perioada cat va fi detinuta, insa presa americana sustine ca vedeta va tine un jurnal de inchisoare.

Trecand peste faptul ca vedeta este cam certata cu gramatica, jurnalul i-ar putea aduce usor un milion de dolari, destule edituri aratandu-se interesate de acesta. La fel de bine se vor vinde si orice poze cu Paris Hilton in uniforma de puscarie. De asemenea, este de asteptat ca, dupa eliberare, sa dea interviuri peste interviuri despre viata de dupa gratii.