Totul s-a întâmplat pe străzile Londrei, unde frumoasa moldoveancă şi-a câştigat o parte însemnată a popularităţii odată ce a apărut cu un Lamborghini împodobit cu un milion de cristale Swarovski. Sute de curioşi au oprit-o atunci pentru a se fotografia cu bijuteria pe patru roţi, iar acum tot bolidul de lux este în centrul atenţiei.

Conform wowbiz.ro, „moldoveanca lui Alex Bodi a făcut un gest incredibil în plin context de epidemie de Coronavirus”.

„Într-un moment în care echipamentele de protecție au ajuns obiecte rare și vânate pe rafturile magazinelor, Daria i-a pus mască… mașinii sale”, arată sursa citată.

„Protejați-i pe cei dragi! În caz că nu ați observat, și iubitul meu are o mască”, a scris Daria pe unul dintre conturile de socializare pe care le deţine.

Postarea a stârnit multe reacții. Unele au fost critice, iar în altele fanii o îndemnau să iasă mai rar din casă, avâd în vedere că şi Marea Britanie este serios afectată de Coronavirus.

Daria Rodionova este fiica unor oameni de afaceri din Republica Moldova. Aceasta a studiat la Londra și în prezent are câteva magazine vestimentare în capitala Angliei, în care s-a şi stabilit de altfel.