Evenimentul Zilei > Actualitate > MM continuă războiul cu rapidiştii: „N-au cântat ei că a ajuns Cupa la ţigani?”
MM continuă războiul cu rapidiştii: „N-au cântat ei că a ajuns Cupa la ţigani?”

MM continuă războiul cu rapidiştii: „N-au cântat ei că a ajuns Cupa la ţigani?”

Mihai Stoica, managerul general al echipei de fotbal Steaua, susţine că mesajele adresate rapidiştilor de către fanii "roş-albaştrilor" nu pot fi considerate rasiste.

„Nimeni de la Steaua nu a făcut trimiteri rasiste sau xenofobe. Eu n-am făcut niciun gest obscen spre galeria Rapidului. În ceea ce priveşte rasismul, termenul de ţigan nu are o astfel de conotaţie. Ţin minte că, acum ceva vreme, când au luat Cupa României, rapidiştii cântau: „După 20 de ani, Cupa e iar la ţigani”. De ce suntem acuzaţi de rasism, n-au cântat ei că a ajuns Cupa la ţigani?„, a declarat MM Stoica astăzi, într-o conferinţă de presă.
Managerul Stelei a ţinut să-i răspundă şi preşedintelui rapidist Constantin Zotta, care a acuzat comportamentul avut de oficialii grupării „roş-albastre” la partida cu giuleştenii: „L-am auzit pe Zotta ce inepţii a spus. Noi uităm că Răzvan Lucescu, care a luat trofeul fair-play, a ridicat degetul mijlociu spre patronul său! Diego Longo l-a lovit pe Anton Heleşteanu, care era oficialul echipei FCM Târgu- Mureş.
Zotta să nu uite că pe el l-a fugărit Gino Iorgulescu, pe mine nu m-a alergat nimeni! Să nu uite Zotta că suporterii lor de la Tribuna I urinează pe oaspeţi! Astea sunt lucruri grave, nu nişte mesaje amuzante. Peste tot în lume există astfel de lozinci, de mesaje, care trebuie tratate cu relaxare, pentru că sunt doar nişte glume. Constantin Zotta să nu intre în polemici cu mine, eu am citit „12 scaune” şi sunt maestru în diversiuni””.
„Una e când se întâlnesc Steaua şi Dinamo, şi alta este când jucăm cu Rapid. Fanii dinamovişti sunt bărbaţi adevăraţi, ei nu mi-au jignit niciodată familia”, a mai ţinut Stoica să precizeze.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: