Evenimentul Zilei > Monden > Mircea Badea, mesaj fără precedent. ”Ce merită vita asta?”
Mircea Badea, mesaj fără precedent. ”Ce merită vita asta?”

Mircea Badea, mesaj fără precedent. ”Ce merită vita asta?”

Reacție fără precedent din partea lui Mirce Badea. A scris pe Facebook în cei mai violenți termeni la adresa unei femei.

Mircea Badea a luat-o în colimator pe Daniela Weber  o româncă stabilită în Berlin. Fără multe menajamente, realizatorul TV își întreabă fanii: ”Ce merită vita asta împuțită?”, referindu-se la postarea acesteia la adresea Olguței Vasilescu. Postare pe care, de altfel, Badea o și redă: ”Olguța, nesimțirea se plătește! Dacă jignesti eroul nostru Ceaușescu Marian, ne jignești și pe noi!”, a postat Daniela Weber .

Peste 600 de compentarii s-au adunat în câteva ore.

Amintim că o adevărată isterie de replici a fost declanșată de postarea Olguței Vasilescu, de ieri, pe aceeași rețea de socializare. ”Când PNL trimite retarzii să îi rezolve treaba murdară…”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook, referindu-se la momentul în care Raed Arafat a fost apostrofat pe aeroportul din Bruxelles de către protestatarul Marian Ceaușescu, acesta cerându-i demisia pentru intervenția haotică de la ”Colectiv”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.