Evenimentul Zilei > Social > ANUNȚUL făcut de ministrul Turismului pentru TOȚI ROMÂNII! Surpriza vine în martir-aprilie 2018
ANUNȚUL făcut de ministrul Turismului pentru TOȚI ROMÂNII! Surpriza vine în martir-aprilie 2018

ANUNȚUL făcut de ministrul Turismului pentru TOȚI ROMÂNII! Surpriza vine în martir-aprilie 2018

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a făcut un anunț, care îi vizează pe toți românii! Toți cetățenii urmează să primească vouchere de vacanță până în martie-aprilie, 2018.

Anunțul a fost făcut de ministrul Turismului, la o întâlnire care a avut loc la Sinaia. Mircea Titus Dobre a precizat că există deja instituţii care au acordat deja aceste vouchere.

″Începând cu 2018 sunt prevăzuţi şi banii pentru voucherele de vacanţă. Vă anunţ că în bugetul anului 2018 există filă separată pentru acest lucru. Toţi cetăţenii le vor primi până în martie-aprilie, dar deja sunt instituţii care au acordat aceste vouchere de vacanţă”, a precizat ministrul Turismului în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o cu reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), autorităţile locale din staţiunile turistice de pe raza judeţului Prahova şi cu agenţii economici din această zonă, informează Agerpres.ro.

La întrevederea de la Sinaia s-amai discutat și despre strategia comună de dezvoltare a zonei schiabile. Mircea Dobre a făcut referire și la turismul integrat, despre care a declarat că turistul care beneficiază de acest pachet ar trebui să aibă acces la toate pârtiile de ski cu un singur skipass chiar dacă există domeniu de stat şi domeniu privat.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: