Evenimentul Zilei > Politica > Ministrul Justiţiei, Raluca Prună: Salut decizia Curţii Constituţional, nu necesită schimbare legislativă
Ministrul Justiţiei, Raluca Prună: Salut decizia Curţii Constituţional, nu necesită schimbare legislativă

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună: Salut decizia Curţii Constituţional, nu necesită schimbare legislativă

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat, azi, că salută decizia Curţii Constituţionale privind abuzul în serviciu şi consideră că este una de interpretare care nu necesită nicio schimbare legislativă.

 "Decizia de ieri a Curţii e o decizie de interpretare care nu necesită niciun fel de schimbare legislativă. Personal, salut această decizie care clarfică, în sensul de a prelua exact ceea ce există în Convenţia Naţiunilor Unite, Convenţia de la Merida pe care România a semnat-o şi a ratificat-o", a declarat ministrul Justiţiei, Raluca Prună, prezentă la recepţia organizată de Ambasada Marii Britanii la Bucureşti, de Ziua Reginei, citată de Mediafax.

Ministrul a mai spus că nu crede că este ceva schimbat în materie de anticorupţie, dar că aşteaptă să vadă şi motivarea deciziei CCR.

"Acum aşteptăm să vedem motivarea, dar, pentru moment, cred că nimic nu este schimbat în ceea ce cunoaştem în materie de luptă anticorupţie", a mai spus Prună.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: