Evenimentul Zilei > Actualitate > Ministrul de interne portughez implicat într-un accident pe autostradă. Un lucrător și-a pierdut viață
Ministrul de interne portughez implicat într-un accident pe autostradă. Un lucrător și-a pierdut viață

Ministrul de interne portughez implicat într-un accident pe autostradă. Un lucrător și-a pierdut viață

Un bărbat a murit în urma unui accident de circulație produs de autovehiculul care îl transporta pe ministrul portughez de interne.

Bărbatul care a murit în accident efectua lucrări de întreținere pe autostrada A6, din Portugalia, după cum au precizat autoritățile portugheze. În tragedie a fost implicat vehiculul care îl transporta pe ministrul Afacerilor Interne din Portugalia, Eduardo Cabrita. Acesta se întorcea dintr-o călătorie oficială la Portalegre, când a fost implicat în tragicul incident, după cum relatează publicația noticiasaominuto.com.

Într-un comunicat, Ministerul Administrației Interne a anunțat astăzi că o persoană a fost lovită de o mașină pe autostrada A6 într-un accident care a implicat mașina care îl transporta pe ministrul Eduardo Cabrita.

„La întoarcerea dintr-o călătorie oficială la Portalegre, vehiculul care îl transporta pe ministrul Afacerilor Interne, Eduardo Cabrita, a fost implicat într-un accident rutier. Acesta s-a soldat cu moartea unui cetățean care a fost lovit pe autostrada A6”, a anunțat Ministerul Afacerilor Interne portughez într-un comunicat de presă.

Potrivit MAI, accidentul a fost raportat de Garda Națională Republicană și „va fi investigat în mod natural, în conformitate cu procedurile în vigoare”.

În comunicat se mai arată că ministrul Eduardo Cabrita regretă profund ceea ce s-a întâmplat și a exprimat condoleanțele sale familiei îndurerate.

Victima lucra la întreținerea autostrăzii

Omul care a murit în accidentul în care a fost implicat vehiculul ministrului Eduardo Cabrita este un muncitor de 43 de ani care lucra la întreținerea șoselei. Potrivit unei surse a Comandamentului territorial al Gărzii Naționale Republicane din Evora a explicat agenției Lusa că accidentul a avut loc „în jurul orei 13:00” pe A6 în zona Alentejo. Corpul neînsuflețit a fost transportat la cabinetul medico-legal din Évora.

Traficul pe secțiunea autostrăzii A6, pe direcția în care s-a produs accidentul, dinspre Évora spre Lisabona a fost întrerupt pentru o perioadă de timp.

Potrivit GNR, circumstanțele în care s-a produs acest accident vor fi investigate de serviciul de poliție care investighează accidentele de trafic (NICAV) din Évora.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: