Evenimentul Zilei > Actualitate > O vedetă Pro Tv își MĂREȘTE familia! Anunțul făcut de un CELEBRU artist va bucura pe toată lumea
O vedetă Pro Tv își MĂREȘTE familia! Anunțul făcut de un CELEBRU artist va bucura pe toată lumea

O vedetă Pro Tv își MĂREȘTE familia! Anunțul făcut de un CELEBRU artist va bucura pe toată lumea

Familia unei celebre vedete Pro Tv se pregătește pentru un mare eveniment. Cunoscutul dansator Mihai Petre urmează să devină tătic pentru a doua oară.

Cunoscutul coregraf și jurat al competiției „Dansez pentru tine”, Mihai Petre, trece printr-o perioadă minunată alături de familia sa. Soția sa, Elwira, este însărcinată în șase luni, iar cei doi sunt în culmea fericirii. Mihai Petre și Elwira formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc.

Sursă foto: Instagram/ Elwira Petre

Cei doi își trăiesc viața departe de ochii presei, în sânul familiei. Vestea că soția sa este din nou însărcinată l-a făcut extrem de fericit pe celebrul coregraf și cei doi consideră că familia este acum completă. Mihai Petre și Elwira au devenit prima dată părinți în anul 2012, atunci când a venit pe lume Catinca. 

Celebrul dansator a confirmat informațiile potrivit cărora el și Elwira așteaptă un copil: „Da, este adevărat. Suntem foarte fericiți”, a dezvăluit Mihai Petre pentru Click.
Elwira nu se sfiește să le arate fanilor internauți burtica de gravidă și, drept urmare, împărtășește zilnic cu aceștia o mulțime de fotografii .