Mihai Bobonete a avut o reacție neașteptată la „Românii au talent”. Ce a spus despre prestația unei fetițe de doar 11 ani

Mihai Bobonete a avut o reacție neașteptată la „Românii au talent”. Ce a spus despre prestația unei fetițe de doar 11 ani Sursa foto: Bobonete Mihai / Facebook

Iulia, o fetiță de doar 11 ani, a provocat reacții neașteptate juraților de la „Românii au talent”. Nimeni nu se aștepta ca ea să fie pasionată de acest stil de dans. Prestația tinerei l-a scandalizat pe Mihai Bobonete, care nu s-a sfiit să își spună părerea.

Iulia, o fetiță de doar 11 ani, este pasionată de belly dance. Ea a participat la emisiunea „Românii au talent”, însă prestația sa a provocat reacții neașteptate din partea juraților. Dansul ei oriental nu a fost pe placul celor patru vedete, asta din cauza vârstei sale.

În ediția „Românii au talent” de vineri seara, fetița de doar 11 ani a făcut un număr de belly dance, prezentând lumii întregi pasiunea pe care o are de când era mică. Iulia a explicat că acest stil de dans o ajută să își exprime creativitatea și îi dă o energie aparte. Cu toate acestea, cei patru jurați au fost surprinși.

„Multă lume crede că e un dans care se dansează mai mult pe manele. Nu, este un dans foarte frumos. Și mi se pare un dans care mie îmi dă o energie foarte bună. Mă relaxează, într-un fel.

Ne puteți urmări și pe Google News

Părinții mei au o părere foarte bună despre dansul meu. Li se pare și lor un dans foarte frumos. Până și bunicii mei au fost de acord cu belly dance-ul, pentru că li se pare un dans foarte bun și potrivit pentru mine.

Cred că atunci când o să mă vadă jurații, o să aibă o părere foarte bună. Și chiar cred că o să se distreze”, a dezvăluit Iulia, în cadrul emisiunii „Românii au talent”.

Jurații „Românii au talent”, scandalizați de prestația unei fetițe de 11 ani

Iulia a urcat încrezătoare pe scenă, iar jurații i-au apreciat talentul. Cu toate acestea, ei au fost contrariați din cauza vârstei fetei. Andra a declarat că acest dans este potrivit pentru cineva mai în vârstă, el având rolul de a stârni unele sentimente.

„Mie mi-a plăcut foarte mult dansul tău. Mi-a plăcut costumația ta. Mi-a foarte greu să asociez dansul, în schimb, cu vârsta ta. Pentru că, pentru mine, genul ăsta de dans trebuie să stârnească ceva senzualitate.

Iar la vârsta ta nu ai cum să faci lucrurile astea. Tu ai executat foarte bine mișcările. Cred că vei fi o dansatoare extraordinară și că, dacă asta îți place, sigur peste câțiva ani o să se înțeleagă din dansul acesta ce cred că ar trebui să spună”, a spus Andra.

Dragoș Bucur i-a dat dreptate colegei sale și a mărturisit că și el se află în impas. Dansul oriental este pentru femei mature și nu pentru fetițe de doar 11 ani.

Mihai Bobonete nu este un fan belly dance

Mihai Bobonete a fost intrigat de acest număr și a mărturisit că nu este un fan belly dance. Cel mai mult l-a deranjat vârsta fetei, pe care o consideră, la fel ca și colegii săi, mult prea mică pentru un astfel de dans.

„Eu nu am vrut să comentez nimic. Pentru că…Eu, în general, mie nu-mi place belly dance-ul. Ca să știți.

Nu mi se pare nimic spectaculos. Și n-are legătură, în general, cu ceea ce înseamnă copilărie. Eu înțeleg că el este și un sport acum. Și multe lucruri s-au transformat în sporturi și le putem găsi.

Problema e că atunci când văd un copil care execută un dans care are treabă cu erotismul și senzualitatea, mi se blochează puțin mintea. Să mă iertați dacă sunt atât de îngust”, a comentat Mihai Bobonete.

În ciuda reacțiilor juraților de la „Românii au talent”, Iulia este hotărâtă să-și urmeze pasiunea, iar familia o susține în totalitate.