EVZ: Ce s-a întâmplat, doamna Mihaela Geoană, cum vă simțiți?

 

Mihaela Geoană: Nu am pățit nimic. A fost o tamponare ușoară. Pe strada Nicolae Carmfil am oprit, aseară, cu intenția de a vira la stânga, pe o străduță. În acel moment, din spate, mașina mea a fost lovită de cea a unui tânăr iar, în urma impactului, am lovit, ușor, mașina aflată în față. Săracul băiat era speriat…

EVZ: Ați fost, totuși, la spital…

Mihaela Geaoană: Da. Deși nu mă durea nimic, am vrut să fiu prudentă și, preventiv, am fost la o cunoștință de la Elias, ca am lovit tetiera cu capul. Eu am și o spondiloză cervicală și m-am gândit să nu intervină complicații. Dar nu m-a dus ambulanța, am fost eu, la volanul mașinii mele….S-a exagerat mult la televiziuni. Eu nu mai aveam baterie la telefon iar părinții mei mureau și înviau când vedeau pe burtierele de la televiziuni că am fost dusă de urgență la spital.

EVZ: Domnul Mircea Geoană cum a reacționat?

Mihaela Geoană: Pe el l-a sunat prima oară și i-am zis că m-a lovit un tânăr cu mașina în spate, căci este un accident ușor și se calmase. Ulterior, după ce a văzut știrile de la televiziuni, nici el nu mai știa ce să creadă.

EVZ: Urmează să mergeți, acum, la poliție…

Mihaela Geoană: Da. Am stabilit cu polițistul să merg vineri.

EVZ: Vă mulțumesc!

Mihaela Geoană: Eu vă mulțumescpentru că vreau să se afle adevărul, nu exagerări.

 

 

Te-ar putea interesa și: