Moartea sa, la data de 25 iunie 2009 a șocat întreaga planetă. Celebrul artist a murit în urma unui stop cardiac, la vârsta de 50 de ani.

Michael a elogiat pentru întreaga sa carieră artistic, dar în același timp stilul său de viață a fost foarte controversat.

Au existat tot felul de zvonuri despre tabieturile și dorințele ciudate ale starului. A fost chiar acuzat și de pedofilie de către sora sa, Janet Jackson.

Recent, au ieșit la iveală noi detalii despre felul în care a murit starul.

În urma autopsiei s-a aflat că trupul acestuia era distrus de toate operațiile estetice pe care le-a efectuat de-a lungul timpului.

Michael Jackson mânca doar o dată pe zi, iar în staomacul său se aflau numeroase fragmente de medicamente. Unele părți ale corpului erau pline de puncții din cauza injecțiilor pe care medicul i le administra zilnic.

Mare parte a trăsăturilor feței îi erau tatuate și era chel, purta mereu o perucă.  Artistul își picta partea din față a scalpului pentru a nu se vedea peruca. Tot la autopsie s-a mai descoperit că genunchii îi erau plini de vânătăi, iar spatele prezenta numeroase tăieturi, potrivit cancan.ro