Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesajul SFÂȘIETOR lăsat de însoţitoara de bord din avionul AirAsia către iubitul ei. „Te iubesc de la 11.582 de metri altitudine”
Mesajul SFÂȘIETOR lăsat de însoţitoara de bord din avionul AirAsia către iubitul ei. „Te iubesc de la 11.582 de metri altitudine”

Mesajul SFÂȘIETOR lăsat de însoţitoara de bord din avionul AirAsia către iubitul ei. „Te iubesc de la 11.582 de metri altitudine”

Khairunisa Haidar Fauzi, una din însoţitoarele de bord aflate în avionul companiei AirAsia se află printre victimele găsite de echipele de salvatori plutind pe Marea Java.

Cu două săptămâni înainte de tragicul accident, tânăra îi trimisese iubitului ei o fotografie cu un şerveţel pe care scrisese: "Te iubesc de la 11.582 de metri altitudine".

Khairunisa Haidar Fauzi, în vârstă de 22 de ani, terminase facultatea de Drept, iar de un an lucra că însoţitoare de bord pentru compania AirAsia.

Peste 40 de cadavre au fost recuperate marți din Marea Java, în cursul căutărilor pentru găsirea epavei avionului AirAsia dispărut în Indonezia, a declarat un purtător de cuvânt al marinei naționale. Autorităţile au confirmat identitatea a patru bărbaţi şi trei femei, printre care şi cea a însoţitoarei de bord.

Avionul A320-200, aparținând companiei Air Asia Indonesia (zborul QZ8501), având la bord 162 de persoane, a dispărut duminică la puțin timp după decolarea sa din Surabaya (Indonezia), cu destinația Singapore.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News