Evenimentul Zilei > Politica > Mesaj controversat al liderului PNL, Ludovic Orban, cu puțin timp înaintea europarlamentarelor. De ce se teme liberalul?
Mesaj controversat al liderului PNL, Ludovic Orban, cu puțin timp înaintea europarlamentarelor. De ce se teme liberalul?

Mesaj controversat al liderului PNL, Ludovic Orban, cu puțin timp înaintea europarlamentarelor. De ce se teme liberalul?

Un mesaj foarte interesant, cu multiple conotații, a fost postat azi pe pagina de Facebook a Partidului Național Liberal.

Respectiva sursă conține un filmuleț cu acest mesaj.

Mesajul aparține lui Ludovic Orban, liderul formațiunii, și se referă la momentul când actualul lider a preluat conducerea partidului.

Orban ține să le reamintească celor din PNL că atunci când a câștigat șefia partidului și-a asumat răspunderea pentru victorii electorale în alegerile prezidențiale, locale și parlamentare.

Ca atare, nu și europarlamentare. Ceea ce poate să însemne că Ludovic Orban nu își va asuma răspunderea pentru rezultatele de duminică, 26 mai 2019.

Mesajul în sine poate să nască suspiciuni. Anume că liderul PNL vrea să pună din timp răul înainte, în cazul unui eșec la acest scrutin.

 ”Vă rog să citiți moțiunea câștigătoare la ultimul Congres PNL și veți vedea care este obiectivul actualei conduceri PNL. 

Avem ca obiectiv câștigarea alegerilor prezidențiale, locale și parlamentare. 

Am făcut tot ce este omenește posibil pentru a obține cel mai bun scor în aceste alegeri și am încredere în oameni că vor vota PNL.”, spune Ludovic Orban.