Meciul lui Bute, vândut ca pâinea caldă

Meciul lui Bute, vândut ca pâinea caldă

Postul de nişă "The Money Channel" va transmite gala de la Nottingham, de pe 26 mai, contra sumei de 150.000 de euro.

Meciul de box dintre românul Lucian Bute şi britanicul Carl Froch, de pe 26 mai, a provocat agitaţie pe piaţa televiziunilor de la noi. Disputa a fost tranşată ieri, când s-a făcut anunţul oficial: lupta de la Nottingham va fi transmisă în România de postul de nişă "The Money Channel". Drepturile TV au costat 150.000 de euro.

"Cea mai bună ofertă"

Importanţa partidei (pugilistul gălăţean îşi va pune în joc, pentru a 10-a oară, centura IBF la categoria supermijlocie), dar şi faptul că lupta va avea loc la o oră de maximă audienţă, au făcut ca staţiile TV din România să-şi dorească meciul. "S-a negociat cu mai multe televiziuni, dar cei de la «The Money Channel» au prezentat cea mai bună ofertă", ne-a spus ieri Rudel Obreja, omul care se ocupă de cariera lui "Mister KO".

Ne puteți urmări și pe Google News

Avantajul celor de la "The Money Channel" a fost acela că, în 2011, când toţi refuzau să preia meciul lui Bute cu Glen Johnson, din pricina orei matinale la care a avut loc, postul amintit a plătit 100.000 de dolari şi l-a transmis. Acum, "The Money Channel", canal care nu are audienţele măsurate, a avut prima opţiune la negocieri, iar alte staţii TV nici măcar n-au avut ocazia să-şi prezinte oferta!

CITIŢI ŞI:

  • Meciul Bute - Froch se vede la Money Channel. „Este doar o lovitură de imagine pentru postul nostru”
  • Larouche: "Bute ar putea fi scuipat și insultat de englezi"
  • Carl Froch are o "bombă" sexy. Imagini DE SENZAȚIE cu femeia din spatele "Cobrei"