Mecanici din F1, prinși într-un conflict în Bahrain

Mecanici din F1, prinși într-un conflict în Bahrain

Patru membri ai echipei de Formula 1 Force India au fost prinși în mijlocul unui incident în Bahrain, unde se va desfășura la finalul acestei săptămâni a patra etapă a Campionatului Mondial.

BBC relatează că patru mecanici de la Force India, care se întoarceau de la circuitul Sakhir la Manama, s-au trezit în mijlocul unui conflict dintre protestatari și poliție. Câteva bombe lacrimogene aruncate de polițiști au nimerit în mașina cu care se deplasau mecanicii. Niciunul dintre membrii echipei Force India nu a fost rănit, dar doi dintre ei au cerut să se întoarcă acasă.

Potrivit BBC, cei patru mecanici s-au declarat nemulțumiți de faptul că organizatorii Campionatului Mondial de Formula 1 au menținut în calendar etapa din Bahrain, în ciuda tulburărilor care au loc în această țară.

„Nu ei erau ținta. S-a întâmplat ca ei să fie acolo. Este vorba de ghinion. Putea să li se întâmple oriunde în lume, să fie prinși într-o luptă”, a declarat Zayed R. Alzayani, președintele circuitului de la Sakhir.

Ne puteți urmări și pe Google News