Evenimentul Zilei > Monden > Marlon Brando, despre Michael Jackson. Adevărul a ieșit la iveală
Marlon Brando, despre Michael Jackson. Adevărul a ieșit la iveală

Marlon Brando, despre Michael Jackson. Adevărul a ieșit la iveală

Prietenia strânsă dintre celebrul Marlon Brando și superstarul pop Michael Jackson a luat o o întorsătură neașteptată.

Joi, Michael Jackson ar fi împlinit 61 de ani, iar personajul din „The Godfather” a confirmat suspiciunile pe care le avea în legătură cu înclinațiile sexuale ale starului pop.

Brando a fost un oaspete des invitat la Neverland Ranch în Santa Barbara, unde fiul său, Miko, era angajat ca om de pază.

Potrivit gazdei emisiunii Luminary Telephone Stories: The Trials of Michael Jackson, legendarul actor l-a confruntat pe Michael Jackson.

Brando a declarat procurorilor din LA în urma acuzațiilor din 1993 conform cărora Michael Jackson l-a molestat pe Jordan Chandler, în vârstă de 13 ani.

Brandon Ogborn, unul dintre creatorii producătorilor emisiunii, a pus mâna pe o transcriere a interviului din 14 martie 1994, iar conținutul este prezentat în finala din seria de documente, care va fi lansată duminică, potrivit Daily Mail.
El a explicat că producătorului de hit „Thriller”  că nu i-a plăcut utilizarea cuvintelor urâte și că era prea jenat pentru a vorbi despre viața sa sexuală.

Brando a concluzionat: „Cu acest comportament, cred că este rezonabil să concluzionăm că ar fi avut ceva de-a face cu copiii.”

„Impresia mea a fost că nu a vrut să răspundă pentru că era înspăimântat.”

Brando a murit în 2004, la 80 de ani.