Oana Roman a declarat la emisiunea „Vorbește lumea”, că Mario Iorgulescu a ajuns să aibă necazuri mari deoarece nu a fost „ținut sub control”, anunță cancan.ro . Oana Roman a mai declarat că Mario Iorgulescu  s-ar putea face mai bine în străinătate, acolo unde a și fost transferat.

Fata lui Petre Roman a mai mărturisit că nu ar fi crezut că Mario o va lua pe o cale atât de rea, mai ales că avea toată viața înainte. Oana a spus că dacă părinții s-ar fi ocupat  așa cum trebuia de el, Mario Iorgulescu ajungea un fotomodel de succes în străinătate.

Vorbim despre un caz din care eu cred că, cumva, cu toții trebuie să învățăm ceva. Arată faptul că copiii pot să o ia razna dacă nu sunt ținuți cum trebuie sub control. Tare rău îmi pare de situația asta și nu vreau să se supere pe mine, dar aici vorbim de un copil care a fost scăpat de sub control. E un copil deștept, un copil frumos. Dacă avea ambiție și dacă era îndrumat de mic ajungea un super top model. Avea șansele să fie pe cele mai mari podiumuri de modă”, a declarat Oana Roman.