Evenimentul Zilei > Actualitate > Marian Iancu: „Ce tupeu ordinar au ăştia care mă suspendă”
Marian Iancu: „Ce tupeu ordinar au ăştia care mă suspendă”

Marian Iancu: „Ce tupeu ordinar au ăştia care mă suspendă”

Supărat că a fost suspendat de LPF, Marian Iancu, patronul echipei FC Timişoara, numeşte "nesimţire" decizia Comisiei de Disciplină.

Marian Iancu a explodat în momentul în care a aflat că a fost supendat de Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal.
3 luni suspendare şi 15.000 de lei amendă
Forul condus de Mitică Dragomir a anuţat astăzi că Marian Iancu, patronul echipei FC Timişoara, a fost suspendat pentru 3 luni şi amendat cu 15.000 de lei.
Comisia de Disciplină l-a pedepsit pentru bălăcăreala avută cu Victor Piţurcă, antrenorul Universităţii Craiova, săptămâna trecută.
"Circul se vinde în România"

"Să le fie ruşine celor care au ajuns să mă suspende pe mine. Nu pot să-mi dau seama ce tupeu ordinar au ăştia care mă suspendă. Nu au pic de respect pentru noi care băgam banii în fotbal.
Este o totală lipsă de respect şi o nesimţire! Circul se vinde în România, dar cei care judecă sunt pudici.
Eu m-am oprit la timp, Piţurcă a fost cel care a făcut circ. Eu nu mă aşteptam de la un selecţioner al echipei naţionale să reacţioneze aşa", a spus Marian Iancu la gsptv.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.